Pe 2-3 apar rezultatele repartizarii computerizata pentru liceu.Succes.Fundita?
S-a anuntat ca se vor afisa rezultatele pe 2 iulie pe site-ul ministerului (edu.ro), dar e posibil sa se intample de fapt in seara aceasta.
Vor fi afisate rezultatele si pe www.admitereliceu.ro, unde exista printre altele un forum dedicat, iar candidatii admisi isi vor putea completa ulterior un profil personal pentru ca viitorii lor colegi sa-i cunoasca mai bine. Sper sa iti fie de folos, bafta!
Repartizarea compiuterizata se incepe dupa ce noi, elevii, de a 8-a am completat fisa cu optiunile si se incheie pe 2-3 iulie, atunci cand apare la scoala.Pe net o sa apara tot asa pe 2-3 iulie, cred ca mai exact pe 3:*
Pe 2 iulie apar rezulatele! eu cred ca repartizarea a avut loc... dar pana se centralizeaza datele. dureaza ca sunt atati elevi :d. funda?
Cel mai tarziu` pe 3!
Dar daca se amana cu greva lor iar`...
s-ar putea pe 17`
asa am auzit`
FUNDA?
Primul( F3tytsa care iub3sht3)care a rasp primeste funda...scz pentru ceilalti data viitoare:*
Io nu cred ca apar pe 2-3... unde sunteti.adica c judet... la noi a zis ca apar max p 2. 07.:)) si anul trecut a fost la fel termenul si sau dat rasp p 30. 06 seara dupa 18. 00 p www.admitere.edu.ro.ceva d genu