Pai poti citi jurnalul unui pusti toate volumele, adica 4 carti, una o termini in maxim 2-3 zile. a aparut inca o carte ca si jurnalul unui pusti numa ca ii vorba despre jurnalul unei fete se numeste insemnarile unei pustoaice.si daca mai ai timp poti citi robinson crusoe
Singur pe lume de Hector Malot.
La medeleni de Ionel Teodoreanu.
S-ar putea sa le fi citit, dar la asta m-am gandit eu pentru varsta ta.
Depinde ce iti place Amintiri din copilarie, La medeleni sunt multe carti frumoase.
Eu sunt in clasa a-V-a si am citit tot ce ati postat(fara suparare). Uite catava sugestii:
1. Cuore inima de copil.
2. Schite de i. l caragiala
3.Inima rece W Hauff
4. Jules verne [cateva la alegere]
5.Comoara din insula
6.Petre Ispirescu
Şi eu mi-am propus să citesc o carte în această vacanţă de Paşte. M-am gândit la Charles Perrault: Motanul Încălţat. Poţi încerca şi tu dacă doreşti.
Iti recomand "Elevul Dima dintr-a saptea"-de Mihail Drumes-, o carte superba, pe care am recitit-o de mai multe ori. Mi-au mai placut mult si "Coliba unchiului Tom"si "Quo Vadis".
Secretul multumirii [Pollyana]( I, II, III) de harriet lummis smith.
Quo Vadis de henryk sienkiewicz.
Martorul, Stalpul de foc, Cuore inima de copil, Basme de Petre Ispirescu, La medeleni, D-l Goe, Mandrie si prejudecata, Ciresarii, Singur pe lume, Amintiri din copilarie, O calatorie spre centru Pamantului, Print si cersetor, Legendele olimpului, Tom Sawyer, Huckleberry Fin. Cam atat si sper sa iti placa, dar si sa ai timp de citit.:*
Bună! Ca să te și distrezi, dar să și faci ceva să-ți fie bine la școală, intră aici http://lecturirecenzate.ro/ și uită-te în partea de jos a paginii la recomandările pentru clasa a VI-a. Succes!