Halat pana peste fese.maneca lunga sau 3 sferturi. poate fi si cu maneca scurta!
Iana in ce oras esti la medicina veterinara? si eu sunt in primul an la medicina veterinara in iasi. Nu cred ca conteaza lungimea halatului.Probabil e important sa-l avem
Eu is la Cluj. mi-am luat un halat azi cu maneca lunga numa` ii pana putin peste fund de lung. ma gandeam ca poate trebuie mai lung sau cu maneca scurta, habar n-am
Nu conteaza trebuie sa fie lung pana peste fund si in legatura cu maneca nu conteaza.mult succes. app este greu la medicina veterinara?:d vreau sa dau si eu
Halatul trebuie sa fie alb, manaca lunga de preferat - iti va folosi atunci cand ai probe practice (de baga mana in ...vaca sa vezi daca este gestanta - exemplu)...
Multumesc de informatii
Pentru Elly4all: am inteles ca-i destul de greu. si faptul ca ii de 6ani. dar eu oricum nu m-as fi vazut facand altceva:X
Gandeste-te bine ce vrei sa faci pentru ca medicina veterinara nu ii numa` ca-ti plac cainii sau altele, implica mai multe
Iar pentru auran: de obicei cand bag mana in vreun animal, bag mana goala [informativ] am inteles ce ai zis
tnx again
Stiu draga sensei cum ii cu treaba aia intrebarea era pentru LABORATOR ce halat am nevoie
tnx anyway