Nu ai zis de unde esti, ca sa iti dau un reper mai bun! Iti spun facultatile din zona Ardeal, caci acestea le stiu cel mai bine! Este facultate in Cluj, in Sibiu si in Alba Iulia! iti poti spune mai exact cum se intra la Facultatea de Teologie din alba iulia. Admiterea se face pe baza dosarului, care cuprinde: media de absolvire a bacalaureatului + media celor 4 ani de liceu! Cu cat mai mare e media, cu atat cresc sansele sa intrii la locurile fara taxa! Nu iti pot spune o medie exacta pentru ca depinde de candidati si d enumarul de locuri care se schimba de la un an la altul. Numarul de locuri scoase la concurs le poti afla, cam in perioada mai-iunie, pe site-ul Universitatii, http://fto.ro/galerie/index.php?cat=2 acesta este un link. facultatea e acreditata, dotata pedagogic, profesorii sunt foarte bine pregatiti, si exista si locuri in caminele studentesti pentru cei care intra la fara taxa! Da o tura pe site-ul Universitatii si aflii mai multe! Succes
Si eu vreau sa dau la teologie! Pai stiu ca facultati sunt in Cluj, Iasi, Alba, Bucuresti.Asa am citit ca iti trebuie minim media 7 si nota la purtare 9. Apropo, joci metin? si eu... pe ce server daca joci?
Sal, joc pe tiber si valmondial. Am jucat si pe ro dar m-am lasat.
anonim_4396 întreabă: