| ralucaralu a întrebat:

Stie cineva daca in final dam Pisa? eu sper din inima ca nuuu... tezele erau foarte usoare

10 răspunsuri:
| LORY a răspuns:

Nu dam nici teze, nici PISA...

La sfarsitul anului, mai exact in mai, dam doua testari - evaluare nationala la lb. romana si la matematica, care cuprind materia din clasele 5-8.

Mai multe detalii gasesti pe www.edu.ro

Sper ca te-am ajutat! spor la scoala!

| LORY a răspuns:

 @MademoiselleS-Monish-Inisuky:

Testele gen PISA sunt niste teste cu intrebari tip grila care imbina cunostintele din clasele 5-8 din toate materiile, sunt mai mult de logica, de cultura generala... Aceste teste sunt date in mai multe tari din lume si de aceea a fost vorba sa dam si noi, dar se razgandesc foarte repede domnii de la conducerehee hee

| Monique_3125 a răspuns:

Pisa? ce mai e si chestia asta?happy

| a2 a răspuns:

Eu am auzit ca vom acele teste gen pisa, dar cica vom da si teze la clasa, dar nu nationale. Si eu as vrea sa ramana tezele dar... ce sa le faci?crying((

| liliana83 a răspuns:

chiar crezi ca ma intereseaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate an inteles eu dam testul PISA si sunt intrebari foarte grele pe 4 mai avem la romana si pe 12 la matematicaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai dam teze? dar dam examen la romana in mai si matematica si in iunie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wowowowow stai asa noi vom da teza la clasa am inteles pisa si inca doua
dar cu cine la clasa supravegetor sau ce?

| shadow_3116 a răspuns:

Anul acesta vm da 3 teze in fiecare semestru: la matematica, romana si geografie sau istorie (la alegere), apoi va urma examenul de evaluare din matematica si romana.Nu vom mai da teste PISA. Dar vom da un fel de examen

| alexynho a răspuns:

Dam niste teste gen pisa la romana si mate la romana pe 4 mai 2010 si la mate pe 12 mai 2010-pisa tine de cultura generala mai mult si o sa contribuie 25% din media de admitere