| Criss_Cristina_2002_1eGm a întrebat:

Stie cineva daca la liceul Nicolae Kretzulescu din Bucuresti se face germana..si daca da la ce nivel (incepatori, mediu avansati)..Am vazut ca se fac doua limbi straine engleza, franceza/germana.Alegi tu ce limba vrei sa faci sau cum?
Va rog daca suntetii elevi ai acestui liceu sau ati absolvit sa imi spuneti ca vreau sa intru la profilul economic.

Răspuns Câştigător
| GeorgyGeoClau a răspuns:

Buna, iti raspund tot eu, scuze daca nu am apucat sa-ti dau cateva detalii legate de limbile straine. big grin M-am uitat acum in brosura de admitere si din cate am vazut la profilul economic 1 clasa e de intensiv engleza, iar a 2-a este de intensiv franceza, iar la turism si alimentatie este o singura clasa si aia tot de intensiv engleza. Ideea e ca daca vrei sa te duci la vreo clasa de intensiv, trebuie sa dai un examen ca sa prinzi loc. (eu m-am inscris in 2012 la economic intensiv engleza, dar culmea e ca am avut norocul sa nu mai dau examen ca deja se completase numarul exact de locuri big grin ) In cazul in care in cel mai rau caz vei nota mica si nu vei prinde loc, vei fi repartizata la o clasa normala. Iti spusesem ca am fost la economic intensiv engleza. Ei bine eu iti spun sa nu-ti faci nicio grija. Am facut 4 ore de engleza dar a fost ca si cand as fi facut 2 ore...iar orele de engleza nu au fost nicidecum grele sau obositoare, dimpotriva lejere si plictisitoare, (bine am avut si profe ok si cam fara pic de chef de ore, mai mult glumeam pe la ore). Sigur n-o sa te ia chiar de la engleza de clasa I, gen "i am", "you are", dar nici dificil si stresant nu va fi, asa ca iti spun sigur ca vei face fata.

| GeorgyGeoClau a răspuns (pentru GeorgyGeoClau):

P.S.: Legat de cea de a 2a limba, vei afla care va fi doar daca te duci la inscriere, pentru ca ti se va da o foaie in care iti completezi datele personale si optiunile de clase, gen: "economic, intensiv engleza, cu limba a 2-a X", dar in general limbile care au dominat in liceu au fost engleza, franceza, germana si chiar si italiana. (eu am facut limba a 2-a italiana)

| GeorgyGeoClau a răspuns (pentru GeorgyGeoClau):

Si ca sa fie raspunsul complet (ca am cam batut campii cu engleza cand tu doresti germana, my mistake big grin ), anul asta nu este intensiv germana, poate doar ca limba a 2-a si atunci sigur te ia de la 0 pentru ca vei avea colegi care n-au facut germana pana acum.

| Criss_Cristina_2002_1eGm explică (pentru GeorgyGeoClau):

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns! Chiar vreau sa intru la acest liceu si aveam cateva nelamuriri si n-am gasit nimic legat de asta pe internet! Multumesc din nou happy

| Criss_Cristina_2002_1eGm explică (pentru GeorgyGeoClau):

Mersi mult! happy happy

| GeorgyGeoClau a răspuns (pentru Criss_Cristina_2002_1eGm):

Cu multa placere! big grin Daca mai ai nelamuriri legate de liceu imi poti mesaj daca vrei. big grin

5 răspunsuri: