Ai venit aici sa faci propaganda religioasa? Crezi ca daca arati cu degetul spre paiul din ochiul altuia nu o sa observe nimeni barna din ochiul tau?
Dupa parerea mea, religia si indoctrinarea religioasa a avut atat un rol negativ in societate cat si un rol pozitiv.pe de-o parte religia inseamna civilizatie si ii invata pe oameni sa aiba un comportament cat mai rational si firesc,pe de alta parte a fost o mare piedica in evolutia omenirii. abateri,interpretari gresite, abuz de influenta si putere au fost de cand lumea si pamantul in absolut orice forma de organizare(religia fiind doar o forma de organizare), asa ca nimic din toate astea nu trebuie sa te puna pe ganduri.este foarte mult de discutat pe tema asta si nu cred ca se va ajunge vreodata la comun-acord din toate punctele de vedere. sper ca m-am facut inteles.bafta
Da. Cel mai usor lucru e sa arati cu degetul spre aproapele tau. Daca esti ortodox, arati cu degetul spre celelalte religii si viceversa. Si va mai mirati de ce se intampla atatea nenorociri
p.s. Sunt dezgustat de intrebarea ta.
alexcatalin13 întreabă: