| Dolly_2615 a întrebat:

STITI cumva daca exista etapa nationala la concursul plus minus poezie clasa a 6-a? (anul asta ) si ce punctaj trebuie sa ai la judeteana ca sa trecihee hee? P. S: Eu am avut 116big grin

5 răspunsuri:
| ღDangoღDaikazokuღ a răspuns:

Draga Dolly, nu stiu ce sa spun. La clasa a sasea nu stiu, esti prea mica... in orice caz eu sunt cls a saptea si am fost la toate etapele love struck. Ce voiam sa spun este ca poti sa mergi doar cu punctaj maxim, dar nu in clasa sasea big grin. Dar ma rog, n-aveai de unde sa stii.

| ZambetheCaptive a răspuns:

Pai afza este ca eu nu sunt satanista sunt antihrist(ateu)si este destula rivalitate intre noi doar am fost curioasa cum imi pod da seama de aceste speciihappylaughingcum pot sa le gasesc... app stii vreun id de satanistbatting eyelasheseu chiar nu m-as suparalaughing

| Dolly_2615 explică:

Bai am avut 116 pe JUDETEANA...si intrebam daca pot trece la nationalahee hee

| LaCrACrAzzY a răspuns:

Da exista dar u ai avut 116 di 120 si nu ai cum sa te duci la ala pe judet ca trebuie sa ia punctaj maximhappyhappyhappyhappyhappy

| ana_2510 a răspuns:

Da bineinteles ca exista. Infiecare judet se califica primii 2 cu conditia sa aiba peste 120 de pct ( punctajul max este de 140). Apropo SALY concusrul se adreseza numai claselor 5-6.