Ma e o functie.Trebuie sa dai valori 2 nr.(0 si 1 sau orice nr vrei). Si inlocuiesti nr cu X-u.
5 ori 0 la 4 - 3 ori 0 la 2 + 6 ori 0 -2=-2 A(1, 2) si desenezi pe grafic aceste puncte. 1 pe axa OX -2 pe axa OY. si asa faci ci cu 1 il inlocuiesti cu x.Bft cam atat stiu daca dadeai mai multe informatii.
Isalzzy asta e o functie f:R->R f(x), f(x) = 5x (la a 4 -a) - 3x (la a 2-a) + 6x - 2 Trebuie sa dai 2 valori si reprezinti pe grafic punctele si daca iti cere imaginea functiei, axa de intersectie a celor 2 grafice ori aria, perimetrul format de cele 2 pct cu axele (OX, OY )
Trebuie sa il inlocuiesti pe "x" cu ce numar iti da si apoi calculezi
Peste 1 an dau bacu la mate si sunt bata la acest obiect, dar sper sa-mi dau silinta si sa invat cate ceva...ms mult
Pai daca a la a 5a de exemplu, vine axaxaxaxa ~de 5 ori
si la exercitiul tau ar veni urmatoarea rezolvare in care iti si explic si pun punct in loc de semnul inmultirii ca sa nu vina x de 2 ori
f(x)=(5x.5x.5x.5x)-(3x.3x) +6x-2
f(x)=625x-9x+6x-2
f(x)=616x+6x-2
f(x)=622x-2
f=622. 2x -2
f=620.2x
f=1240x
la mine s-ar putea sa nu fie rezultatul excelent, ca nu sunt chiar as la mate, mai astepta un raspuns sau 2 de la care poti cumpara cum e rezolvat ex si daca nu, incearca sa scrii exercitiul cum e acum rezolvat de mine si vezi la scoala daca e bine. sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: