| Mandy a întrebat:

Stiu ca la aceasta categorie intra numai oameni inteligenti, asa ca vreau sa va intreb:care credeti ca este "cheia fericirii". Ce va face pe voi fericiti.
Dau fundita :*

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Pe mine ma face fericita dragostea (atunci cand exista), copiii in general, o muzica buna, un catelus dulcic (ador animalele), calatoriile, mai nou si o cafea aromata de dimineata.

| Floreenofficial a răspuns:

Buna!
Pe mine ma face fericit muzica lui Britney Spears si a lui Kelly Clarkson in special, dar si muzica in general si competitiile sportive...in afara de fotbal.
De asemenea si un serial calumea ma binedispune.
Bafta! :*

| Vizitiul a răspuns:

N-am nevoie de cheie pentru a gasi fericirea. Am nevoie de-o familie pe care s-o fac fericita, iar de urma fericirii lor, o sa fiu fericit si eu.

| AndyNyappy5 a răspuns:

Cheia fericirii nu stiu care e, dar eu sunt fericita cand zambesc din suflet, cand stiu ca cei din jur ma apreciaza, cand imi fac prieteni noi, cand ma impac cu cei vechi, cand nu trebuie sa mint, cand stiu ca am langa mine persoane pe care pot conta, cand prietenele mele plang langa mine si-mi spun"oricum nu te merita. uita-te la tine, apoi la el si ai sa vezi de ce!", cand dau de cate o melodie care imi ajunge direct in suflet, cand o iau in brate pe mama si imi spune ca ma iubeste... si cand nu ma duc la ora de sportlaughing

| Haaaa a răspuns:

Cand te gandesti la "cheia fericirii" te duci cu gandul pe perfect, o viata fara probleme cu numai bucurii, ceea ce pentru uni poate fi imposibil... Fericirea nu se cumpara de la magazin, ci se cultiva asemanator unei gradini. Unii fug dupa ea, altii o savureaza, insa toti aspiram sa o gasim.

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Cheia fericirii.Acum ma gandesc la un sentiment profund care parca ma poseda. E ceva frumos fara ca niciun om sa isi dea seama de ce simte fiecare.Ma gandesc la perfectul de care are nevoie fiecare om in parte:sarac bogat, trist fericit, rrom roman, bolnav sanatos.Niciodata dar niciodata nu trebuie saradem de ceilalti...Cheia fericirii este viata fara chinuri, fara pacate. Dar din pacate noi nu putem avea acesta viata.Doar Domul Nostru Dumnezeu o poate avea in paradisul lui de sus de acolo fara ca nimeni sa stie ce il asteapta acolo.Aici mi-am exprimat sentimentele mele. Sper ca merit macar o funda.

| OLumeColorata a răspuns:

Depinde de oameni...
Pentru unii, cheia fericirii sunt banii.
Pentru altii... iubirea, dragostea, copii...

| gargaritza_5474 a răspuns:

Fericirea... ti-o creezi singur.in viata trebuie sa fii si bun si rau, atunci cand trebuie, deci, nu trebuie sa depasesti aceste limite. Oricum, Dumnezeu ne da in viata de toate, nu numai fericire, daca ar fi asa, te-ai plictisi cu siguranta de viata de zi cu zi. Te simti mai singura?big grin Sincer, eu cred ca perioada de adolescenta este cea mai grea, e o trecere prea rapida de la copilarie la adolescenta, te uimesc multe lucruri.Sincer,locul meu nu este aici, pur si simplu nu ma integrez intr-un grup de persoane cum ar trebui, gandesc diferit[nu neaparat in sensul bun sau cel rau]si nici macar nu-mi gasesc o prietena[amica], care sa fie de acord cu mine, sa fie alaturi de mine in clipele grele, etc. dupa cum am vazut, nici tu nu prea esti in apele tale.nu?big grinm-am abatut de la subiect, dar, ce mai conteaza.noi,adolescentii,nu stim ce vrem de la viata asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare cheia fericirii e iubirea si buna starea