Latratul cainilor, mie personal, ma agita, mai ales la sat, daca, cainele latra la tine in curte, pentru ca inseamna ca ori cineva e la tine la poarta, ori a intrat in curte, si e de rau :-s. Greierii imi plac la nebunie, sunt asa linistitori si te ajuta sa iti limpezesti gandurile, mai ales daca stai seara, undeva, intins pe spate si te uiti la stele E foarte frumos, mai ales daca adie si vantul...e un mic coltisor de rai
Am un sentiment de frustare si imi vine sa injur toate animalele de la A la Z ca nu ma lasa sa dorm linistit.
De cum am citit ceea ce ai scris am retrait sentimente puternice si mi-am adus aminte de timpurile petrecute la bunicii mei.Parca simt si acum seara si racoarea verii, mirosul de iarba verde si al florilor de salcam, tipetele copiilor de pe deal care ma strigau la joaca, fluieratul marfarului pe care il asteptam mereu la ora 18:00 facand cu mana si imaginandu-mi ca atunci cand voi fi mare voi conduce si eu unul.mi-e dor de costumasul meu preferat pe care l-am agatat in gard atunci cand m-am jucat de-a v-ati ascunselea.mi-e dor de mangaierea bunicului si de povestile lui pe care le ascultam atat de atenta chiar daca nu intelegeam mare lucru si visam ca este adevarat.parca aud si acum latratul cainilor si cantecele greierilor cu care adormeam seara pe prisma bucatariei de vara... mi-e dor de tot ce era atunci. mi-e dor de copilarie. mi-e dor si nu ma pot intoarce din drum, si sincer spun. as da 10 ani din viata mea sa mai fiu o data copil.tocmai mai facut sa plang...
Grr.copil copac!. scuzati, nu stiam ca daca esti junior nu poti sa votezi/ sa dai funda, dar imediat ce pot, va voi da, Gabriella20, raspunsul tau m-a emotionat si pe mine:X, ti-as da tie funda, nu pentru ca asa am promis, ci pentur ca e foarte foarte frumos ce ai scris, insa am spus ca dau funda raspunsului care m-a ajutat, acela fiind AddaSunnii, stiu ca nu e exact, dar mi-a dat o idee, si am scris sentimentele pe care le-as simtii eu, fata de oras, care nu a fost niciodata la tara Ceilalti primiti vot! Multumesc frumos pentur ajutor!:*
Multumesc pentru apreciere dar raspunsurile mele nu sunt pentru funda, Pupici!
Mi-am dat seama. Nici eu nu cer funda ca nu devin nimic daca am o funda in plus Dar ti-as fi dat-o in semn de aprecriere la ceea ce ai scris tu.