Ce faci tu?. Am trait s-o vad si p'asta. Draga mea, invatatul mecanic nu e cel mai bun mod. Te apreciez pentru asemenea medii, si daca inveti logic te apreciez si mai mult. Crede-ma ca liceul e cu MUULT diferit fata de generala. Daca in generala aveam10 la fizica, mate si chimie, acum ma CHINUI sa-mi iasa mediile de 9 si 10.
Abia la liceu se vede adevarata ta valoare.
Crede-ma ca eu ti-o spun din proprie experienta, si nu vreau sa laud dar eu la liceu, cu media 9 la chimie, si fizica tot ajung si la etapa nationala .
Dar, cum am mai spus, '' cel mai mare dusman al cunoasterii nu este ignoranta, ci iluzia de a cunoaste'' ( Stephen Hawking)
Sarbatori fericite, sanatate si sa ajungi unde-ti doreste inimioara ta
A da, si Oxford si Cambridge nu sunt licee, ci UNIVERSITATI.
Stiu asta Multumesc de ajutor
Trebiue sa ai toate mediile generale si notele de la toate examenele peste 9.La Bac trebuie sa ai peste 9 si ca sa pleci in alta tara la facultate trebuie sa te inscrii la voluntariat de pe la varsta asta!
Ah...ce voluntariat? Sunt putin pe dinafara la capitolul asta?
Va trebui sa mergi la batrani, etc.Chestiie astea cu Crucea Rosie... Fundatiile Mereu aproape, Delta...Contacteaza pe net fundatiile.
Ok....mersi mult pentru informatii
Cu mare placere! si alta data.
Slabe sanse sa ajungi la Oxforh Hardvard Franccfurt si Cambridge...Ia idee cat poate sa coste? Chear si cu bursa cred ca o sa te coste mai mult de o avere.Si in plus in clasa a 7-a nici macar nu cred ca stii sigur ce vrei sa faci in viata. Merfi la cele mai bune FACULTATI dar apoi ce faci?
nosferatu15 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: