Daca te bate cineva, te lupti ca un barbat, nu conteaza ca pierzi bataia, important e sa le fie clar ca te lupti.
O solutie e sa discuti cu dirigintele, directorul, a doua solutie spune parintilor, daca nu merge, impune-te tu, agreseaza-i si tu, nu e de preferat, dar daca nu merge, aia e.
Du-te cu cutitul la scoala si aranjeaza-i frumos in felul tau, "fale buzunare in cele mai mici locuri de pe corp" intelegi tu ideea.
Vorbești cu părinții, în primul rând. Părinții tăi ar trebui să vorbească cu diriginta, directorul etc.
Te duci la diriginta,daca nu merge la ea, mergi la directiune sau la ai tai.
Depinde acum in ce sens, ca daca is doar injuraturi tipic plozilor, poti sa le ignori, daca e vorba despre o agresiune fizica sau verbala cu amenintari de bataie trebuie luate masuri, ti-am zis unde sa apelezi.
Roaga-te. Arata-le ca nu te afecteaza si raspunde-le cu iubire. Dumnezeu a sa binecuvantam pe cei ce ne blesteama, sa ne rugam pentru cei ce ne vor raul, sa ne iubim dusmanii. N-o sa scapi de ura daca oferi ura ci daca oferi iubire.
Vorbeste cu cineva de acolo, cu un adult. Spune-i directorului daca este cazul. Nimeni nu merita sa fie agresat. Fa asta pana ii/il/o opreste cineva si incearca sa nu lasi vrobele sa te afecteze.
Eventual nu ii duce capul inca sa realizeze ca ceea ce fac este prostesc, agresorii. Vor trece si momentele astea naspa.
Daca e cazul, tu decizi, muta-te in alta clasa (daca sunt in aceeasi). Ei nu ar trebui sa aiba ce cauta in alta clasa decat a lor.
Sper sa se indrepte situatia repede.
Atatea rasp stupide
si eu sunt
insa crede ma ca poti vb cu oricine ca nimeni nu va putea rezolva asta
daca cineva vrea sa agreseze, o face
nu exista obstacole
tu nu trebuie sa faci nimic
daca iti arati frica doar inrautatesti situatia
crezi ca oamenilor le pasa ca esti tu agresat? nuuuuuuuu
nu le pasa
sunt prea multi cu problema asta
asa ca singurul de ajutor esti tu