"Oricand se poate mai rau". Nu stiu cum e la facultatea ta, dar la majoritatea e asa: AI un numar de credite (sa zicem 60). Pentru a promova anul, trebuie sa le iei pe toate 60. Poti sa fi "creditat" in anul urmator, daca iei un minim (sa zicem 40). Adica daca iei 40 credite, ai fost "creditat" in anul urmator, chiar daca ai restante, o sa le poti da anul viitor. Si restul de credite le platesti (gen 50 ron 1 credit, in cazul de fata 1.000 ron). Pe scurt, la orice facultate, ai credite pentru examene/materii etc. Daca tu aduni minimul de credite, treci anul, dar cel mai probabil o sa dai niste bani (nu pune examinari, reexaminari rereexaminari si tot asa). (Cifrele sunt "fictive" dar ideea e la fel). Se spune ca "nu esti student daca n-ai avut macar o restanta." Nu inseamna ca e valabil sau nu, felicitari pentru cei care n-au avut!
Da, pai la ASE, la cata carte se face (din 5 zile de facultate, 2 le stati pe acasa), nu ma mira!
Ai dat-o pe sex la greu, betiveala.
Nu. Sunt fata. Dar nu ma descurc pentru ca n am făcut matematica in liceu, iar acum mi e greu sa recuperez
anonim123456789087654321132424 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: