| Gillian a întrebat:

Sunt atââât de supăratăăă! Tocmai ce am dat evaluarea. La subiectul 1, punctul B, compunerea cerea o argumentare ca textul apartine genului liric. Problema mea și frica mea este cum am structurat compunerea. Nu am structurat-o in doua argumente, 'in primul rand' si 'in al doilea rand', nu am pus nici enuntul ala de dupa definitie in care spuneai ca "opera X apartine genului Y pentru ca are toate caracteristicile acestuia". Am dat definitia genului liric, apoi am intrat direct 'în pâine', fară să pun conectorii ăia si apoi am dat finalul. După cum am pus și alineatele, se vede clar că sunt două argumente, doar că nu am pus alea. De ce? Am uitat. Incepusem deja sa scriu si mi-am adus aminte; nu am vrut sa mai tai, caci scrisesem destul de mult.
Și ma oftic. Cat imi va scadea aici? sad

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai dat argumentele care ti se cereau e posibil sa nu ti se scada.

| DixieP a răspuns:

Probabil vreo 4 sutimi, sau ceva de genul asta. Ar trebui sa te uiti in barem.
Nu stiu daca iti asa, da vreau sa-mi zic si eu of-ul. :'( Sunt tot a 8-a, am facut tot, doar ca este cu siguranta gresiitttt >.

| Gillian explică (pentru DixieP):

Adică să iau 9.60? Nu se poateeee. crying
Care-i of-ul tau? Ce ai gresit? Da-mi mesaj.

| DixieP a răspuns (pentru Gillian):

Depinde si de profesor
Daca chiar vrei sa il stii, am pus o intrebare. Eu nici 9 nu cred ca iau :'(

| Speed99 a răspuns (pentru Gillian):

Tu chiar te plangi pentru ca probabil vei lua 9.60? laughing

| Gillian explică (pentru Speed99):

Ma plang, da. Cand stiu ca am avut doar o greseala si pana acum am avut note mari.

| Sn4k3 a răspuns (pentru Gillian):

Plangi ca-ti iese 9, 60? Nu esti sanatoasa laughing

| Gillian explică (pentru Sn4k3):

Sunt ofticata. Pentru ca putea fi 10. Si mi-am constientizat greseala(daca e greseala) in timpul evaluarii.

| Sn4k3 a răspuns (pentru Gillian):

S-a intamplat, nu mai ai ce sa faci, bucura-te ca iei nota mare totusi. Nici nu conteaza asa de mult nota in examen (cand o ai asa mare) ca tot intri la un liceu bun, dupa mai conteaza ce faci la bac.

| Andreeamaria555 a răspuns:

Nu o sa iti scada, zic eu. Pentru ca la o argumentare a unui text literar nu trebuie sa folosesti acea structura. Presupun ca ai observat la comentariile date de profesor ca nu exista acea structura. Eu zic ca ai facut bine! Mult succes in continuare!

| Gillian explică (pentru Andreeamaria555):

Exact. Cu profesorul nu faceam asa, in general.