| aleeeeeeeeeeeeeehg a întrebat:

Sunt clasa a 12-a am ramas corigenta pe primul semestru la matematica am o profesoara rea ce nu asculta de nimeni ce pot face sa ma duc sa vorbesc cu ea si sa ii spun ce sa fac sa pot recupera sa trec clasa? sa ma bage in bac ce sa fac sa reusesc sa trec? ajutati-ma sunt intr-un stres continuu nu pot pricepe nici meditatiile nu pot intelege nimic

3 răspunsuri:
| Schatzyyyyy a răspuns:

Pai spune-i profesoarei sa-ti explice mai bine,asa vei intelege! In clasa incearca sa raspunzi, asa vei da dovada ca vrei sa inveti, sa stii, o sa vada ca esti interesata, si pe semestrul 2 invata! Fii mai atenta! Ia la simulare macar 5 sa te poata lua "in ochi buni" si sa te bage in bac!:*

| kevincube a răspuns:

Când termini ora de matematică du-te la catedră şi spune-i profesoarei aşă "Doamna profesoară ştiţi situaţia mea şi a-şi dori să vă satisfac sexual desigur dacă doriţi şi dumneavoastră şi poate aşa o să ma treceţi, sunteţi de acord?", şi dacă-i spui asta o să spună ceva de genul "Bine o să te aştept în faţa şcolii după ce termini orele să mergem al mine acasă să vedem ce poţi face în privinţa corigenţei tale." şi cam asta este o să te treacă fără să trebuiască să ştii matematică şi în plus o să îi faci o bucurie şi tu ei şi ea ţie.

| corolav a răspuns:

Eşti prea mărinimos! DOI, să se bucure şi părinţii!
Şi unde mai pui că preopinentul, cel în cauză, e o fată ( că e corijentă) iar nu un bărbat.
Numai tîmpenii le pot trece şcolarilor prin cap!