| Abracadabra22222 a întrebat:

Sunt clasa a 12 a si vreau sa stiu ce facultati as putea urma ca sa am un job foarte bine platit. Sunt dispus sa invat deci va rog frumos doar sa imi spuneti niste facultati cu care pot sa am niste joburi foarte bine platite si sa nu incepeti jignirile si bataile de joc. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o facultate din lume nu vine cu joburi la sfarsitul ei.
Dar ma asteptam sa stii asta, ce dumnezeu, ai 18 ani si pe ce lume traiesti?
Ai sanse sa iei un job foarte bine platit, doar daca inveti pe perioada universitatii si ai note doar de 9 si 10. Ajungand cel mai bun din universitate, ai o sansa ca cineva sa te remarce si sa-ti ofere ceva de munca, dar nici atunci nu-i sigur.
Unii fac cate 2-3 facultati si tot la taraba ajung sa vanda, daca nu au pile sau destul tupeu sa isi gaseasca ceva de munca.
Deci, abitia ta te poate urca pe culmi, acum este randul tau sa demonstrezi cat de mult vrei sa iei acel job f bine platit.
In marea majoritate a sl; ujbelor, abia dupa 10-20 de ani, ajungi in pozitii f bine platite, pana atunci, abia inveti, capeti experinta si daca ai noroc, ajungi si in functii importante.

5 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Nu conteaza banii cat conteaza ceea ce iti place sa faci. Degeaba termini o facultate si dupa se presupune ca o sa lucrezi in acel domeniu dar tie nu iti place domeniul respectiv. Alege o facultate pe baza aptitudinilor care le ai.

Eu sunt la calculatoare si aici au venit o gramada care au auzit ca daca termini calculatoare castigi multi bani. Da castigi bani dar trebuie sa iti si placa ceea ce faci. Am destule exemple de persoane care au venit la facultatea asta dar nu vor sa puna mana sa munceasca.

| JustMeForever3 a răspuns (pentru Zaygon):

Si eu sunt tot la calculatoare dar nu prea imi place informatica si fizica.Ce zici, am vreo sansa?

| suntserios a răspuns (pentru JustMeForever3):

Daca nu iti place informatica nu ai ce cauta acolo

| Zaygon a răspuns (pentru JustMeForever3):

La Cluj la calculatoare matematica e cam 25%, fizica 15% si informatica e 60% cam asa vad eu procentele.

| JustMeForever3 a răspuns (pentru suntserios):

Da,dar in viața nu putem face doar ca ne place. Gândul ca as putea avea un viitor mai bun cred ca ii de ajuns încât sa ma motiveze sa o învăț.