| PanainteLuciannn a întrebat:

Sunt clasa a 7-a si ma distruge psihic matematica.
Sunt navetist, ma trezesc la 5 in fiecare zi si ajung acasa pe la 17-18. Sunt foarte obosit cand ajung acasa si nu mai am niciun chef sa invat, in schimb, fac temele (sau incerc) sa le fac la scoala.
La matematica am un profesor destul de dur (Vijoli Victor) si nu stiu ce sa fac sa scot niste note bune. Sunt foarte anxios si stresat din cauza asta, tremur mereu la orele de mate, mai ales de geometrie.
matematica este singura materie la care nu ma descurc la restul am doar 10 pe linie (chiar daca nu prea conteaza)
Ma gandeam sa fac meditatii dar nu stiu cum sa fac cu programul...
Ajutor pls?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lucreaza in weekend la matematica, ca ai timp berechet.

| Liviu a răspuns:

Nu iti bate capu, scoate 5-ul si restul numai conteaza. Chiar nu cred ca te va afecta daca vei avea nota de trecere la matematica, si poti sa ii spui si la cretinul ala de profesor. Nu trebuie sa iesi it-ist sau matematician, daca tu nu inghiti deloc matematica, clar nu te vei orienta spre o facultate sa iti trebuiasca matematica big grin deci, nu iti mai bate capu si invata la celelalte, tu sa scoti 5-ul

| NLS a răspuns:

Daca de geometrie te temi, ce o sa faci la liceu, unde totul e de minim 5 ori mai complex?
Geometria este cea mai frumoasa parte din matematica, si cea mai usoara (incluzand chiar trigonometria).

PS: fii mai atent la scoala, cauta niste colegi cu care sa inveti impreuna, pune intrebari profului, etc

In ultima instanta, ai brainly.ro sau ChatGPT, pe care iti recomand sa le folosesti pentru a invata si a aprofunda teoria, si a te corecta, nu doar pentru a-ti face temele si atat.
Pun pariu ca multi dintre colegii tai le folosesc, chiar daca nu fac public acest lucru.

PS2: Ca sa poti face probleme, e necesar sa inveti diversele formule. Nu sunt chiar atat de grele si nici multe.

PS: Da, si eu am fost navetist, stiu cum e cu epuizarea.
Dar am gestionat totul si a iesit extrem de bine.