Nu iti bate capu, scoate 5-ul si restul numai conteaza. Chiar nu cred ca te va afecta daca vei avea nota de trecere la matematica, si poti sa ii spui si la cretinul ala de profesor. Nu trebuie sa iesi it-ist sau matematician, daca tu nu inghiti deloc matematica, clar nu te vei orienta spre o facultate sa iti trebuiasca matematica deci, nu iti mai bate capu si invata la celelalte, tu sa scoti 5-ul
Daca de geometrie te temi, ce o sa faci la liceu, unde totul e de minim 5 ori mai complex?
Geometria este cea mai frumoasa parte din matematica, si cea mai usoara (incluzand chiar trigonometria).
PS: fii mai atent la scoala, cauta niste colegi cu care sa inveti impreuna, pune intrebari profului, etc
In ultima instanta, ai brainly.ro sau ChatGPT, pe care iti recomand sa le folosesti pentru a invata si a aprofunda teoria, si a te corecta, nu doar pentru a-ti face temele si atat.
Pun pariu ca multi dintre colegii tai le folosesc, chiar daca nu fac public acest lucru.
PS2: Ca sa poti face probleme, e necesar sa inveti diversele formule. Nu sunt chiar atat de grele si nici multe.
PS: Da, si eu am fost navetist, stiu cum e cu epuizarea.
Dar am gestionat totul si a iesit extrem de bine.