| aleee_5543 a întrebat:

Sunt clasa a 7 a si vreau sa ma gandesc de acum la ce profil de liceu vreau sa merg.Majoritateatea colegilor mei sau gandit dar eu nu prea stiiu asa bine.Am avut media in clasa a 5 a 8, 82 iar in a 6 a 8, 90 nu ma pricep prea bine nici la romana, mate, limbi straine.De accea vreau sa ma ajutati cu mai multe site-uri de engleza traducere si alte chestii care ma ajuta sa o invat.multumesc amticipat

Răspuns Câştigător
| dotcube a răspuns:

@pup profilul de care vorbesti este stiinte ale naturii.
@aleee ai putea merge la stiinte sociale unde faci destul de variat sau te-ai putea duce la un liceu vocational daca iti place dansul, pictura, sportul etchappy

5 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Pai tie nu iti place nimic. Deocamdata invata mai bine sa ai medii mai mari si mai ai timp destul sa te decizi. Si-asa cu schimbarile funieriste s-ar putea sa te prinda generala si cu clasa a 9-a inclusa...

| pwp a răspuns:

Daca iti place chimia, biologia ai putea da la profilul stiinte sociale si poti deveni medic

| GrEeNHeArT a răspuns:

Daca vrei sa inveti limbile straine cel mai bine ar fi sa faci meditatii.si ca sa iti alegi profilul pentru. liceu. tu ai zis ca nu iti place matematica romana si limbile straine. deci sa inteleg ca iti plac astea. biologia, chimia, istoria, geografia.astea imi plac si mielaughing dar sunt a 8 a si eu m-am gandit sa dau la stiinte sociale, sau stiintele naturi. dar se gasesc putine licee cu profilele astea deci trebuie sa cauti bine...si te sfatuiesc sa faci meditatiihappy o sa iti prinda foarte binewinkingwinking

Răspuns utilizator avertizat
| BolO a răspuns:

Turism si alimentatie. liceul economic!