Pai ar trebui sa te gandesti ce vrei tu de fapt sa faci? Sa pleci sau sa ramai?
Chiar daca va fi mai greu eu zic ca ar fi bine sa te duci la oras... pana la urma e viitorul tau in joc. de asta depinde ce vei face mai departe. (parerea mea) sper sa faci alegerea potrivita :*
Eu zic sa mergi in alt oras, ai mai multe motive sa alegi asta: mergi la profilul care iti place si asta conteaza cel mai mult, dar in acelasi timp vei schimba si orasul si lumea, iti vei face noi cunostinte.
Romania nu este,, inca,, o tara in care sa faci ce iti place si sa traiesti din asta ....Luam Varianta 2 ...mergi la oras : liceu bun, iti place ( ca platesti gazda nu ii chiar asa de grava situatia ) dar vine si chestia de a fi in pas cu civilizatia, moda, telefoane ( deci alte cheltuieli ) ca dupa 3-4 ani de liceu in oras iti gasesti un rahat de job platit prost, stai intr-o chirie iar dupa vreo inca 2 ani te intorci inapoi de unde esti.Varianta 1. Stai mai aproape de casa, nu cheltui timp, resurse DAR SALVEAZA-LE SI INVESTESTE-LE IN CEEA CE ITI PLACE SA FACI pana termini scoala avansezi si in ceea ce iti place sa faci.
Curiosul999 întreabă: