Buna, mi se pare un motiv cam aiurea sa fii exmatriculata pentru cyberbullying, dar na, pana la urma nu e frumos
Si da sunt convins ca se poate
Nu vei fi exmatriculată pentru atât. Doar mustrată, și cu nota pentru purtare scăzută.
Nu e ok să-ți hărțuiești colegii, și exmatricularea ar veni ca o lecție în acest sens. Oricum, probabil o să poți să te muți.
Ăștia care ați spus ca nu a făcut mare lucru, cred ca nu știți ce înseamnă bullying ori nu ați trecut prin asa ceva. Poate sa te exmatriculeze de 10 ori, degeaba daca nu de iau măsuri in asa fel încât tu sa intelegi gravitatea lucrurilor făcute si ce consecințe oribile ar fi putut exista in urma faptelor tale. Cumva, cred ca ai realizat cat este de greșit din moment ce ai făcut-o de pe un cont fake.
Adevărul e că nu poți fi exmatriculată, fiindcă învățământul e obligatoriu până in clasa a X-a. Probabil că se ajungea și la acest deznodământ, dacă erai elevă in clasa a XI-a, a XI-a.
Încearcă să iti schimbi atitudinea în societate, abtine-te de la fapte care îți distrug imaginea, fiindcă, totuși, esti o domnișoară, de acum. Sunt aproape sigură că faptele tale, pentru care ai primit avertismente de exmatriculare, sunt mult mai grave ( și mult mai multe) decât ai lăsat să se inteleagă din comentariul tău.
Da, de transferat, te poti transfera, incepând din sem al II-lea, cred că directorul actualei instituții iti va accepta cu drag transferul, doar pentru a scăpa de un elev-problemă.
Totuși nu te va accepta decât o scoala care are putini elevi inscrisi, insă, gandeste-te, pleci odată cu reputatia pe care ai facut-o la fosta scoală.
Din păcate, toti profesorii de acolo vor fi informati despre situatia ta.