DOAMNE MA VAD PE MINE FRATE :X! NU ai de ce sa iti faci probleme! Vei lua! In situatia ta eram si eu acum 4 ani! Cand esti acolo, faci ce faci si tot scrii ceva! Bafta!
Să nu îti fie frică. O să dăm doar la română și mate. Dacă te descurci cu matematica e super, iar la română, gramatica e destul de ușoară.
Faci meditatie si in timpul liber lasi TPU si calculatorul
daca vrei note mari apuca-te de invatat
spor la invatatura
Ca sa recuprezi asa de mult ai nevoie de pregatire cu un profesor de preferat. Dar daca zici ca esti bun la matematica, incearca sa iei maximum la examen si la romana sa te chinui pentru o nota mai mica. La sfarsitul anului iti vei alege optiunile pe care vrei sa le urmezi, pe profil real sau uman, nu conteaza la care din astea 2 intri, pentru ca daca intri la uman de ex. te poti transfera la real, in cazul in care mai sunt locuri... (FUNDA:X)
Slabe sanse, mai ales ca ai pierdut multe lectii.
Si mie imi era frica de admitere.Nu e asa de rea.
Mai ales ca testul final a fost unul foarte usor.
Succes!
Buna! cel mai bine ar fi sa incepi sa faci cateva luni meditatie, sa iei cartile din urma si cel mai mult conteaza teoria adica iti spu din proprie experienta ca daca stii formulele si teoremele poti sa rezolvi tot. daca vrei te pot ajuta, imi ceri id-ul si iti spun ce sa inveti si cum poate fi mai usor.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: