,,Doamn, mi-am uitat tema acasa, dar promit ca o aduc ora viitoare"
(adica niciodata)
Spui ca creatorul satului se numea vasile, iar intr -o zi a scapat lopata jos.Din acest moment eu aici sat fac
Poti sa te duci la primarie si sa ceri un document cu informatii despre localitatea ta. Sau poti sa scrii despre cel mai apropiat oras si sa spui ca s-a format in apropierea lui.
Cred ca m-as cam face de ras prezentandu-ma la primarie avand in vedere ca nu cred ca s-a dus cineva vreodata acolo pentru asa ceva; si la cum ma cunosc, nu m-as duce.
Cel mai apropiat oras este cel in care fac liceul, dar e in alt judet...si profa a zis sa scriam despre localitatea noastra.
Atunci poti merge la o biblioteca, de preferat a scolii sau poti incerca si la altele. Si eu stau intr-un sat, dar un profesor din fosta mea scoala generala a facut o lucrare/carte despre toata localitatea, incluzand sisatul meu. Sigur s-a i tamplat asta si la tine.
Dacă ai o rețea de socializare precum Facebook, te rog să îmi lași un link și te voi ajuta eu.
O seară bună!
Care biblioteca? a scolii generale unde am fost? n-am ce gasi acolo, sunt sigura. si nu, n-a scris nimeni nicio carte.
urasc tema asta... -_-
Well, poti sa ii explici frumos profei de istorie ca chiar ti-ai dat interesul ai ai incercat sa cauti informatii, dar satul tau este mult prea dezvoltat istoric pentru a avea o istorie. SIIIIIGUR O SA INTELEAGA!
Nu prea cred ca o sa intelega, dar, da...n-am ce face.
Adi1987 întreabă: