Hey,buna! Si eu sunt la filologie si am facut anul trecut antreprenoriala.nu este o materie grea si nici nu prea are legatura cu matematica,de fapt te invata cum sa-ti faci o afacere,codul muncii, chestii de genul asta, deci nu este asa de grea
N-are aproape nimic legat de matematica. Mai intai va trebui sa iti prezinti CV-ul, sa vi cu o idee pentru o afacere profitabila, sa inveti chestii despre cumparare si vanzare, sa faci reclama unui produs inventat de tine si din astea. Cu asta se mananca antreprenoriala. E simpla. Noi am folosit caiet dictando la antreprenoriala.
Si eu sunt filologie.a 11 a si sa stii nu e grea antreprenoriala.vb mult despre meserii si chestii din astea. fara mate.iti tb un caiet d romana mik si atat
Este un fel de educatie civica.
Consta in pregatirea pentru o afacere, cum sa o initiezi si cum sa ai succes, drepturile consumatorului, resurse umane si chestii de genu`.
In definitiv, lucruri utile.
Si eu sunt in clasa a-10-a, dar pe noi nu me-a anuntat inca
Succes in noul an scolar.
La antreprenoriala vorbiti despre intocmirea unei afaceri planul de afaceri etapele si tot tacamul. Nu este deloc greu se iau note bune foarte usor.
marmotavorbareatza întreabă:
iamdeeeeeni întreabă: