| PrincessConsuela a întrebat:

Sunt clasa a10a si m-am trezit ca mi-au trantit antreprenoriala in orar. Asta ce mai e? Ce caiet imi trebuie? E chestie de afaceri, nu? Deci trebuie sa aiba matethinking voiam sa intreb daca e grea, dar daca e cu multa mate( avand in vedere ca eu sunt la filologie) nu mai zic nimiclaughing

Răspuns Câştigător
| Pitick94 a răspuns:

Hey,buna! Si eu sunt la filologie si am facut anul trecut antreprenoriala.nu este o materie grea si nici nu prea are legatura cu matematica,de fapt te invata cum sa-ti faci o afacere,codul muncii, chestii de genul asta, deci nu este asa de grea big grin

4 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

N-are aproape nimic legat de matematica. Mai intai va trebui sa iti prezinti CV-ul, sa vi cu o idee pentru o afacere profitabila, sa inveti chestii despre cumparare si vanzare, sa faci reclama unui produs inventat de tine si din astea. Cu asta se mananca antreprenoriala. E simpla. Noi am folosit caiet dictando la antreprenoriala.

| DعeutZa a răspuns:

Si eu sunt filologie.a 11 a si sa stii nu e grea antreprenoriala.vb mult despre meserii si chestii din astea. fara mate.iti tb un caiet d romana mik si atatwinking

| dariale a răspuns:

Este un fel de educatie civica. thinking
Consta in pregatirea pentru o afacere, cum sa o initiezi si cum sa ai succes, drepturile consumatorului, resurse umane si chestii de genu`.
In definitiv, lucruri utile.winking
Si eu sunt in clasa a-10-a, dar pe noi nu me-a anuntat inca thinking
Succes in noul an scolar.winking

| SyLe93 a răspuns:

La antreprenoriala vorbiti despre intocmirea unei afaceri planul de afaceri etapele si tot tacamul. Nu este deloc greu se iau note bune foarte usor.