Nu stiu cum e la Pitesti dar in orase care nu sunt centre universitare se intra cu nota de bac. La Bucuresti e nota de bac, test la gramatica si test la economie. La Cluj e nota de la bac si un test logic (nu materia, ci intrebari la care trebuie doar sa gandesti). La Iasi se intra cu nota de la bac si test la gramatica.
Oricum, pana in a 12-a sunt sanse mari sa iti schimbi parerile eu de cand eram mica voiam sa ma duc la Psihologie, si am ajuns la Drept, unde m-am hotarat cu cateva zile inainte de admitere, dar daca mergi pe principiul "unde se intra mai usor" nu o sa ajungi nicaieri.
Nu are importanta daca s-a schimbat ceva la facultate acum, ca oricum in 5 ani, pana vei termina tu liceul, se pot intampla foarte multe schimbari.
Te sfatuiesc in schimb, sa te gandesti la un viitor mai apropiat tie, unul precum liceul, ca ala este decisiv in viitorul tau, ala te poate propulsa intr-un domeniu.
Gandeste-te ce ti-ar place sa faci cand vei fii mare!
La drept nu te sfatuiesc sa mergi, anual ies 2000-3000 de absoleventi si posturi sunt 2-3 disponibile, restulmergand la munca pe unde egasesc. Stiu oameni care au Dreptul si de ani foarte multi nu-si gasesc de munca in domeniu, fiind nevoiti sa munceasca la mall sau pe tir, ca sa-si intretina familia.
Orienteaza-te spre ceva mai pamantean, ceva care sa-ti ofere si de munca mult mai usor: agricultura, economie, turism samd.
Si inca o chestie, oriunde te duci lumea va avea de comentat, nu lasa asta sa te descurajeze
Ai dreptate, mersi.Si mersi ca mi-ai spus de faptul ca sunt sanse sa nu fie locuri, am uitat ca sunt in Romania.