| gabrielaelena1123 a întrebat:

Sunt curioasă dacă se poate învăța la Biblioteca Națională.
Caut un loc unde să mă pot concentra. Am văzut postări mai vechi care spun că este posibil, dar aș vrea să știu dacă acest lucru este valabil și în prezent.

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

De ce sa nu se poata? Tocmai la o biblioteca se invata mai bine. Eu nu am fost de cativa ani acolo, dar ce s-ar putea schimba? Iti cauti in fisierul electronic cotele cartilor pe care le folosesti in ziua respectiva, mergi la masa si cand iti vin cartile inveti; toata lumea din sala lucreaza, si tu inveti la masa ta linistita.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Mai ai in Bucuresti, in afara de BN, Biblioteca Centrala Universitara si Biblioteca Academiei Romane.

| Cipi1212 a răspuns:

Poți să înveți la Biblioteca Națională. Acolo e tot timpul liniște.

| TheGentleman a răspuns:

Orice bibliotecă publică are, pe lângă sala de lectură, și cabinete de studiu individual., cu excepția bibliotecilor comunale sau a municipiilor mici, din lipsă de spațiu (aici este vina autorităților că nu dotează bibliotecile corespunzător.)

Așadar, ia legătura cu personalul Bibliotecii, precizezi perioada în care ai nevoie de cabinetul de studiu, achiti taxa de inchiriere si gata

| lizzyy a răspuns:

Da, inca mai este posibil, cred. Ultima oara m-am dus la biblioteca anul trecut si era liniste, pustiu, dar oricum locuiesc intr-un oras mic.

| chironescu a răspuns:

Excelentă idee, cu siguranță e posibil. Îți iei o carte, pe care o citești sau nu, iar tu te cooncentrezi de fapt pe cele din care vrei să înveți.

| minrest a răspuns (pentru chironescu):

Cere materialele de care are nevoie chiar acolo, draga chironescu. Le au. Sigur, poate sa isi aduca si cu ea. Nu e nevoie de disimulare; asta se face la BN, se studiaza.