Eu is din alt oras dar la ce medie ai. ai putea intra la aproape toate liceele. dar intai trebuie sa alegi unde vrei la uman sau real si dupa liceul.eu is a 8 si ma confrunt cu aceiasi problema
Pai gandeshte-te mai intai ce iti place sh ce nu, de ex daca iti place romana du-te pe filologie, adica undeva pe uman, daca iti place chimia, matematicaa fizica mergi pe real, la mate-info, bio-chimie...st atatea. Orikim poti sa intri oriunde vrei, dar ai grija la ce-ti place sh ce nu!
Cel mai bun liceu este Colegiul Mircea cel Batran dar parca n-as vrea sa ma duc acolo. As prefera mai mult Ovidius.
Pai. cam greu de zis depinde unde vrei adica daca ai media 9.80 e fff bine. acum depinde de tine unde iti doresti.si eu is din Constanta sh as vrea sa intru la Calinescu :d
Nea sulica franaru la c iti comenteaza profi la ore poti sa te duci sa te impusti
La ovidius tio dau profesori ...la mircea tio dau altii.
Lasa ca ne vedem maine sa iti dau 2-3 sfaturi p cocoashe pana te indreptzi bafta gaoz
Bobo, daca tot esti asa dur, ce ai zice sa ne intalnim in cur la mata ( curte ) sa,, ii dai lu paul niste sfaturi'' cu mine de fata pe,, cocoasha'', sa vezi ce calareala iti trag dupa aia, sa dea dracu as te mai vad prin Cta in urmatorii 5 ani ca iti rup o mana si un picior si te pun sa cersesti
Bobo, stiu cine esti, si daca te vad iti rup o mana si un picior si te trimit in Tomis3 langa handicapati la cersit si in legatura cu paul, te aranjaza daca se pune pe tine slabatura.