Acum tine de recenzii orice, in google maps gasesti toate informatiile. Aia batrani au mai multa experienta dar baietii aleg gagici tinere sa mai vada un fund, o tata... ii mai atinge cand se apropie de carie
Tu nu prea stii, dar stomatologia vine cu o deformare de coloana vertebrala care la o anumita varsta este foarte dureroasa, de aceea medicii stomatologi se pensioneaza mai devreme.
Totusi, eu stiu un medic stomatolog de 66 de ani, care inca profeseaza in Bucuresti si care are clientela mult, ca-i in buricul orasului.
In ce priveste provenienta, te inseli, ca nu bogatia te baga la facultatea de medicina, ci ambitia personala si multa, foarte multa carte.
Lul, esti tare
stomatologia e una dintre cele mai banoase meserii
nu prea vezi batrani pentru ca se retrag, mult mai devreme decat restul salahorilor
Mai nu contează dacă e bătrân sau tânăr ca la ambele categorii de vârstă sunt si buni și răi.
Dar cel mai bine e sa te duci la clinicile care au o tehnologie moderna sau in pas cu anii, chiar daca te arde puțin la buzunar.
Pt că dacă o clinica sau un cabinet are o aparatură modernă operațiile vor fi mai eficiente și mai puțin dureroase.Adica dentistul poate să lucreze mai ușor în gură daca are o aparatură modernă.
Eu unul nu ma dau pe mana unuia tanar Poate o data ma duc ca al meu e in concediu sa zicem, altfel nu. La care merg eu are 50 ani sau in jur de 60. Si maica-sa lucreaza, deci sunt pe piata de 20-30 ani poate. Chiar mai mult, depinde de cand profeseaza. Pe unde am mai fost nu mi-au facut lucrari bune, am irosit banii degeaba. Si au clientii amandoi La ce varsta poti sa faci faci stomatolog nu stiu, dar degeaba daca inveti de la unul ce face lucrari de mantuiala. Eu unul am preferat sa nu ma mai duc, ca oricum nu era in stare sa faca o lucrare cum trebuie. Daca faci lucrarea azi si in decurs de cateva zile pica, mai bine lasi pe altii seriosi si capabili. Ca vine unul de te si bate cu tot cu asistent de nervos. O fi meserie banoasa, dar nu inseamna ca e pentru oricine.
Interesant! Eu merg la una chiar tânără e ok, de aia mă gândeam că majoritatea sunt tineri
La o tipa tânără am fost la o plomba și atât. Nu mi-a plăcut ca m-a pus sa semnez o fisa cu intrebari idioate. Un mare minus fiindcă nu își asa ca alții ceea ce face. Am fost în ianuarie la asta ce merg eu, bptosei și atât. Nu chestionar cu prostii sa completezi. Doar când m-am programat a întrebat dacă nu sunt in izolare parca.
Pai, iti zic eu ce cred: aia batranii, multi dintre ei sunt de fapt sefii, "patronii" cabinetelor. Sau au firme de tehnica dentara, sau intermediaza produse de uz medical in stomatologie samd.
Orice stomatolog are clienti, daca un medic stomatolog este mai inaintat in varsta nu inseamna ca nu se poate pricepe, iar familia din care provine nu are nicio importanta in cariera lui. Dar nu te poti face stomatolog la orice varsta.
Mă refer dacă de la 20 sau 30 de ani până la 40, trebuia să fiu mai precisă, scuze
Stomatolog nu poate sa fie la 20 de ani! Doar dupa ce face 6-7 ani de invatatura dupa ce termina liceul.
Adi1987 întreabă: