Trebuie sa cumperi altele 5 manuale noi sau sa platesti contravaloarea lor.Din pacate asta e procedura.Fii mai atent pe data viitoare.Numai bine
Eu in clasa a 8-a am avut lipsa vreo 3 manuale, in a 9-a iar vreo 3, iar in a 10-a nici nu m-am mai obosit sa merg in ziua in care se predau. Nu mi-a zis nimeni nimic, nu a stat nimeni sa numere sau sa scrie pe vreo lista. S-ar putea sa scapi si tu. Du-te cu ce ai si comporta-te ca si cum le-ai avea pe toate. Depinde de regulile din liceul vostru, de cum se desfasoara aceasta predare a cartilor.
In cel mai rau caz trebuie sa le platesti sau sa cumperi tu unele noi.
Dar si la mine s-a intamplat, mi-au lipsit vreo doua manuale si le-am dat decat pe cele pe care le aveam.
La fel si colegilor mei le-au lipsit carti si nu s-a intamplat nimic, depinde si de liceul in care esti si cat de stricti sunt cu regurile astea.
Pana atunci cauta mai bine prin casa sau intreaba colegii poate au luat ei vreo carte de a ta din greseala.Esti sigur ca ai primit oricum toate manualele?
Oricum asteapa pana cand le predai si te descurci tu atunci.Nu esti singurul care nu-si mai gaseste manualele cand trebuie sa le predea.
Mai am colegi care nu le au dar diriga a zis sa le cautam pe acasa...
Le poti preda pe cele pe care le ai cand toata clasa le preda in acelasi timp