Buna.Eu stiam ca trebuie sa te inscrie un profesor sau o profesoara.In caz ca acest profesor e singurul din liceu nu prea stiu cat succes vei avea. Vorbeste totusi cu el, sa iti dea o testare sau ceva prin care sa ii demonstrezi ca te descurci si ca meriti sa te inscrie? Daca nu te cunoaste deloc si nici nu faci latina la clasa e de inteles de ce nu prea vrea sa-si complice existenta cu tine.Zic sa insisti, eventual vorbeste cu digirinta/dirigintele tau sa iti puna o vorba buna, ca nu ai nimic de pierdut, ba chiar sunt sigura ca il vei surprinde placut pe proful asta.Succes!
Ma cunoaste, am fost la olimpiada cu dansul de 3 ori inainte, dar anul acesta nu am mai avut posibilitatea de a merge la pregatire
Si acum este prea tarziu sa mai faci pregatire?
Dupa parerea sa, da
Nu stiu ce sa zic.Fie mai insisti, fie alegi sa participi la anul?
Multumesc de ajutor, o sa mai insist si daca nu merge o las pe anul viitor
Daca profesorul de latina a refuzat, inseamna ca stie cat de nepregatit esti si nu doreste sa te faci de rusine acolo sau sa-i compromiti lui mandria. Cred ca profesorii sunt cei care inscriu elevi la olimpiade, nu altfel.
Focuseaza-te pe celelate obiecte, mai ales ca esti prea ocupat ca sa pierzi timpul cu ceva ce nu te-ai pregatit.
anonim_4396 întreabă: