Pai uite ce fac eu mereu cand ma plictisesc la scola (mereu ) imi desenez caietele adica fac tot felul de jocurii pe el cu care imi umpluu timpul sau la mate incerc sa scriu cat mai frumos si sa fac ceva organizat fara sa ma plictisesc sau cand si asta ma plictiseste apelez la telefon si cand ala ma plictiseste ii cer profului sa ma lase la baie si ii zic ca mie rau (asta o folossesc foarte rar) || noroc :*
Ti-as sugera sa iti gasesti un iubit pentru ca tiar placea mult mai mult scoala si poate ai fi i mai atenta la ore
Hey... dacă nu prea ai prieteni și ai o pasiune pentru citit sau desenat sau altele poți lua cu tine o carte, un desen început sau pur și simplu îți asculți muzica melodiile preferate cu căștile în urechi.
Daca ai prietenii sau colegi cu care te înțelegi nu cred ca este o problema. Distracția vine de la sine.Asta doar dacă nu ai probleme în a socializa.
Sper ca te-am ajutat...^^
Pai baga frumusel castile in urecke si pune muzicaa ta preferata
sau daca nu...fa-ti un pr...ca sa nu mai fie viata asa plictisitoare
Depinde,de varsta cati ani ai? eu am 10 si in pauze fac gimnastica ma invart cu capul in jos...chesti de astea... daca esti mai mare trimitele profesorilor in cancelarie biletele dar sa nu te vada e amuzant
Duta_Alexandra_1998 întreabă:
VreauMacaroane întreabă:
ReapR întreabă:
deutzza2 întreabă: