anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 11a, si mi-am dat seama ca nivelul meu de cunostinte la fizica nu e mai mare de clasa a 7 a, a 8 a. am avut ghinionul sa am numai profesoare de la care nu intelegeam sau nu faceau nimic la clasa. si in generala si acum in liceu (al doilea caz aici in liceu). Chestiile pe care le stiu acum la fizica sunt logice, si mai mult deduse de mine de pe la matematica.
Ma gandeam sa ma apuc de invatat la fizica si mate pentru ca o sa am nevoie peste 2 ani cand o sa dau admitere la facultate, la mate m-am apucat deja de anul asta ca din a9a am cam lasat-o si deja se vede. dar la fizica nici nu prea am de pe ce sa invat, pe net nu am gasit decat niste chestii pur teoretice, cu explicatii de neinteles.
Ce ziceti e devreme / tarziu sa ma apuc de invatat la fizica? niste resurse sau ceva de pe net? a mai reusit cineva sa invete singur acasa de pe net la fizica?

4 răspunsuri:
| ecristinamc a răspuns:

Ooooo
Ai mutl de recapitlat.
Eu sunt a 7 a si nu itneleg dar tu in a 11 -a

Intra pe www.dicatic.ro

sau pe

www.calificativ.ro

Si gasestia colo multe lectii la fizica si mai si intelegi
Pupici

| Anonim13265464 a răspuns:

E bine ca te-ai apucat ca sa prinzi tot ce ai pierdut in situatia ta sunt si eu dar sunt la franceza fac din clasa 1 adica 8 ani de zile si nu stiu o boaba nu stiu ce sa ma fac la liceu ca vreau sa dau la filologie.

| angel13 a răspuns:

Daca cunosti vreo profesoara de fizica care sa explice bine (de la tine din liceu eventual) ai putea sa inveti de pe net si ce nu intelegi sa o rogi pe ea daca poate. eventual sa mai stea 15-20 de minute dupa ore sa iti explice, asta daca e de acord.sincer eu nu am mai auzit pe cineva sa aiba initiativa de a invata singur la fizica...deci te-ar putea ajuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fizica nu se invata de pe net. Ia-ti manualele, fa-ti program de 1-2 ore pe zi si poate o sa reusesti.