La acest moment este imposibil transferul, tocmai pentru ca esti an terminal.
Ai o singura solutie: pui mana serios si lucrezi la matematica, zilnic cate 3-4 ore iar in weekend stai inchis in casa si lucrezi cate 10-12 ore.
Pune-ti meditator si invata, ca de Matematica nu scapi.
De anul viitor Matematica sau o proba la stiinte este materie obligatorie la BAC, indiferent de profil.
https://stirileprotv.ro/......ndire.html
Da, se poate. Crede-mă eu știu bine. După ce termini modulul acesta, caută un liceul sau o clasă cu specializarea filologie sau științe sociale, sau sportiv, sau de arte, acolo nu dai bac-ul la matematică. Caută în mai multe locuri încearcă până reusesti să te muți, vorbește cu părinții tăi, eu în recomand să înveți până termini acest modul, pentru a avea o medie mai mare, sau mai rămâi acolo un modul și învață pentru a avea o medie chiar mai mare, cum vrei. Dar trage tare și obține o medie cât mai mare, eu îți recomand să încerci ambele variante, prima dată încearcă încercă după terminarea acestui modul, după încercă după terminarea următorului modul și încercă la cât mai multe licee și la toate aceste profile, dar în special filologie și științe sociale, la celelalte sunt șanse mici să mai aibă locuri, dar încercă și acolo, caută toate aceste licee și profile pe site-ul "admitere liceu.ro". Doamne ajută!(roagă-te pentru înțelepțiune și minte)