| Smileee607 a întrebat:

Sunt in clasa a 7a la ce o sa dau teste intiale? Va rog sa imi spuneti.
Nu vreau raspunsuri gen intreab-o pe diriginta si da am intrebat-o da zice ca ne spune azi maine si tot asa. Ma chiar enerveaza.
Fundaa

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| Dumnezeul a răspuns:

La toate materiile

| ComeAsYouAre a răspuns:

Si eu sunt cls a 7a si dau test la toate materiile ( chiar si la muzica)

| princess97 a răspuns:

Eu sunt a 8a si tot asa ne zice si noua. prof zic ca ei nu stiu, ca nu sunt informati. dar ni s-a zis ca nu se da la toate materiile acum nu stiu laughing. o sa vedem. dar sigur o sa se de-a la cele mai importante
mate, romana, bio, chimie, fizica si etc happy
s-ar putea si la religie dar nu se stie

| freedomangel a răspuns:

La materiile mai importante: mate, romana, fizica, istoriehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleca:* se dau teste initiale la urmatoarele materii: matematica,romana,biologie,franceza,tehnologie,istorie,geografie,fizica,chimie,religie,engleza, cultura civica, muzica... mai pe scurt se dau la aproape toate materiile in afara de sport si desen. te pupic si succes:* funda?

| Sckipper a răspuns:

Testele generale se dau la toate materiile pe care le-ai avut in calasa a 6-a. testele generale nu se trec in catalog(eu asa stiu) si au ca scop dovada unui profesor ca elevul a intrat in clasa a 7-a cu nota 7(exemplu) si pe parcursul anului a mai crescut sau a mai scazut.nu ar trebui sa iti faci griji, e o scurta recapitulare din clasa anterioara si nimenu nu prea se uita pe testele alea.

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna!
Da de la clasele 1-12 se dau niste teste initiale dupa 2 saptamani de recapitulare,si aceste teste vor fi trecute in portofoliul tau de admitere la liceul si conteaza nota pentru profesori,li se poate taia din salariu daca iei o nota mica.
Si eu am aflat mai multe azi, eu zic ca nu era cazul sa dea chiar la toate clasele, dar asta e...
Pa Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dau teste initiale la urmatoarele materii: matematica,romana,biologie,franceza,tehnologie,istorie,geografie,fizica,chimie,religie,engleza, cultura civica, muzica... mai pe scurt se dau la aproape toate materiile in afara de sport si desen. te pupic si succes:* funda?