| Wanderer a întrebat:

Sunt in clasa a 8 a si vreau sa ma duc la filologie si as dori sa stiu daca la examenele de la sfarsitul anului o sa am de ales intre engleza si franceza sau o sa le dau pe amndoua pe langa celelalte.

Răspuns Câştigător
| bebitza_3258 a răspuns:

Daca la liceul la care optezi se fac 2 clase una intensiv engleza iar una franceza, da o sa dai un test pentru una din ele. Daca o sa-l pici mergi in cealalta clasa. Sunt tot la filologie, doar ca eu nu am dat test pentru ca e doar o clasa.happy

3 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Draga mea, EXamenele in a8-a se dau la mate si rom, dar daca vrei sa te duci la un liceu cu profil bilingv eng sau fr, vei da niste examene de bilingv(nu te speria, nu's grele). E bine sa le dai la aman2, asa vei avea mai multe optiuni cu licee si plus ca fiecare examen e o experienta in plus, te face mai increzator in fortele proprii.Insa trebuie sa stii cate ceva...nu sa mergi la examen si sa nu stii la ce dailaughing Unii la ex nu stiuau sa numerelaughing nici sa citeasca erau de rasul tuturor...happy

| de a răspuns:

Nu. o sa ai examen la engleza sau franceza doar daca o sa te duci la bilingv. La sfarsitul anului o sa dai examen la romana simatematica presupun si o sa intri la liceu la filologie fara examen, asa cum intri si la alte profile:Mate info de exemplu. Bafta!

funda?

| sunshine_6269 a răspuns:

Despre ce examen e vorba? Se va da pana la urma? oricum ceva tot trebuie sa se dea stiu, insa s-a stabilit ce?