| Anonimul151 a întrebat:

Sunt într o situatie mai puțin bună, din motive necunoscute atât eu cât și colegii cu care am venit în noua clasa, la învățământul liceeal, suntem jigniți la aproape fiecare ora la o anumită materie, suntem trimiși de acolo ( de la acel liceu ) și suntem umiliți în fața clasei.

Jigniți în felul urmator: Ești
nesimțit/ă. Nu sunteți potriviți pentru acest liceu. Ați greșit poarta, Ar trebui sa plecați eventual într o clasă de gradinită, nu de liceu.

I am cerut ajutorul profesoarei respective, sa ma ajute ( am vorbit individual ), și am fost refuzat cu zâmbetul pe buze. Profesoara m-a luat și la mișto zicându-mi alt nume, și după aceea să îmi zica ca nu ma ajuta. Recent, când am avut din nou o problemă cu ea a zis ca nu o sa ma mai ajute de acum inainte deloc.

Nici nu m-a ajutat. Mi a zis ce greșeli sa scriu în caiet pentru a le scrie de câte 60 ori fiecare. Da, pentru ea în clasa a 11a, pe lângă toate temele, avem de scris greșelile de gramatica de la teste de 60 ori fiecare greșeală. Cum vi se pare această "idee"? E normal?

Noi nu suntem elevi problema, și totuși tot suntem jigniți, făcuți "nesimțiți ordinari", și în alte feluri. Și tot suntem trimiși de acolo.

Trecând peste asta, mă gândesc la un posibil transfer chiar dacă nu îmi doresc absolut deloc asta. Transferul e posibil sa îl fac la un liceu privat, in cazul în care sunt locuri.

Eu sunt pe profil de Turism, acel liceu e privat și are profil de filosofie. Ce diploma voi avea? Va trebui sa dau diferențe? E mai complicat sau e mai ușor? La liceu privat cum e? Plătești o taxa, asta știu. Însă treci clasa chiar dacă nu mergi la liceu? Primești și diploma de 12 clase? Eu asta nu prea înțeleg. Ca mulți spun că așa e... ca primești diploma, treci clasa chiar dacă nu mergi la liceu. Pentru că practic, îți plătești anul.

E adevărat sau nu?