Nu te supara, dar daca in clasa 11 nu stii inca sa scrii corect (in limba materna), inseamna ca nu ai invatat /citit suficient.
Ai noroc, daca scapi doar cu scrierea de 60 ori a textului gresit si/sau sa fii facut de ras in fata clasei!
Știu să scriu corect, însă aceasta profesoară consideră tot greșit.
Spre exemplu:
Care dintre cele doua variante sunt corecte
Clasa a XI a sau a XI-a
Crezi ca la aceasta greșeală ar trebui sa trebui sa îmi scadă? Face parte din testul propriu zis? E vre un exercițiu?
Am dat greșeală ca exemplu.
Asa cum spuneam, știu sa scriu. Însă aceasta profesoara are o problema doar cu cei noi veniți în această clasa.
Ție ți se pare normal sa ne jignească, sa ne pună la ea în catalog nota 2 dacă mi am făcut tema?
Mai sunt și alte jigniri, însă nu le am scris aici. Ceva ce clar, nu ar trebui să zică o profesoara.
Nu are voie nici sa ne umilească în fața clasei indiferent de situație.
Limiutele le uiti mereu, inclusiv in acest raspuns.
Grava greseala!
Nu, la liceu privat trebuie sa mergi. Exista cel "fara frecventa" unde mergi si dai doar teste pentru a avea note.
Si ce face profesoara voastra nu, nu este normal insa... este greu sa scoti un profesor de la catedra, orice ai face, asa ca pune-te bine cat de cat anul asta sa te treaca clasa si la anul transfera-te
Chestia e că tot urlă, se crizează în adevăratul sens al cuvântului. Inclusiv dacă îmi fac tema, dar spre exemplu nu fac bine 1-2 exerciții ea consideră temă nefacută și da nota 2 la ea în catalog. Plus că ne face nesimțiți fără nici un motiv așa cum spuneam, și tot susține ca noi nu suntem de acel liceu. În prima zi efectivă de ore a zis "Noi după ce am continuat aici"?, că noi nu suntem potriviți pentru acel liceu.
De unde aceste concluzii? Adică serios... avem dreptul de a fi în orice liceu, doar nu e liceul ei. E un liceu de stat, deci instituție publică menită sa educe.
Se pare că din păcate, unii profesori în loc să fie un exemplu sunt un exemplu dar unul extrem de negativ pentru elevi. Unii au rămas cu mentalitatea din perioada comunistă. Nici atunci nu se vorbea așa cu elevii...
Plus sa ii cer ajutorul și să îmi spună "Nu te ajut", e mult prea mult și e ceva ce nu e deloc normal.
Chestiile astea m au descurajat enorm în ultima perioadă.
Pe lângă asta, am anumite probleme de sănătate. De care toți profesorii știu. Însă pe ea nu o interesează. Adică eu pot sa ma enervez încât să tremur tot, și să nu îi zic nimic. Și dacă voi păți ceva, ei nu o sa ii pese.
Și gândește te că e în conducerea liceului. ( dir. adjunct). Deci... Nu merita deloc funcția asta. Pentru că așteaptă respect din partea elevilor, dar ea nu îl oferă.
În condițiile astea nu știu cum voi trece clasa...
Pai incearca cat poti si fa-l pe dracu in 4.Si eu am trecut printr-o experiemta de genul prin clasa a9a cand o profesoara avea ceva cu fratele meu dar se varsa pe mine, asfel incat, inainte de ora ei si dupa aveam cate un atac frumos de panica, intr-un final ajungand chiar sa lesin. Abia atunci s-a linistit femeia si a decis sa ma trateze la fel ca si pe ceilalti elevi
Chestia este că și eu am atacuri de panica în ultimul timp, și din cauza stresului excesiv mă simt rău în fiecare zi.
Însă, stresul este cauza..., pentru că nu se comportă normal deloc, câteva ore se comportă apoi iar face așa. Chestia e că nu aș vrea să îmi fie rău sau ceva, pentru că ce poate face? Cheamă ambulanța și atât. După, când aș reveni s-ar comporta la fel. Singura soluție e să mă transfer...pentru a scăpa de acest stres și acest comportament.
Nu am alte opțiuni, nu sunt locuri efectiv la licee... De aceea am întrebat de un liceu privat.
Acolo bănuiesc că nu se comportă așa nu?
La licee private nu prea au voie sa se comporte asa.Si chiar daca sunt cazuri, directorii vor fi obligati, spre binele institutiei sa ia in calcul plangerile elevilor