| BAd-RoMaNcE a întrebat:

Sunt la liceul economic si tocmai mi-am schimbat optiunea de la contabilitate la turism. oare ii bine? cred ca as fi intrat la contabilitate, dar multi din clasa care la inceput au optat pentru contabilitate, acum si-au schimbat optiunea in turism. oare sa merg la scoala si sa spun ca a fost o neintelegere? ajutati-ma, sunt in dilema.sad

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Este viitorul tau la mijloc daca stai sa te gandesti. ce vei alege tu iti va influenta viata.ambele sunt bune...eu una o sa dau bani ca sa fac contabilitate, dar acum depinde si de cum te vezi tu peste 5 anihappy
Nu te mai lua dupa altii. ei nu vor fi acolo cand va trebui sa te angajezi.
App la ce liceu economic esti?happy

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Alegerea e a ta, nu te lua dupa altii, mergi unde iti place chiar daca asta inseamna sa iti schimbi optiunea (daca mai poti).

Janina
| Janina a răspuns:

Eu am terminat contabilitate si diploma cantareste destul de mult la un CV cand scrie acolo sectie contabilitate happy

| D-Anna a răspuns:

DACa continui sa te iei dupa altii...eu zic ca cel mai bine e sa te duci unde vrei asta o sa o vezi mai tarziu.De tine depinde ceea ce vrei aa devi. Du-te undeva unde-ti placewinking

| giovana a răspuns:

Daca ai schimbat la turism, ramai acolo. Cred ca este frumos sa lucrezi in turism. Nu este o munca plictisitoare si poti sa vezi si multe locuri frumoase. Eu zic sa ramai pe turism. Criza va trece si va fi bine. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce na intrebi? e viitorul nostru in joc? eu zic sa stai acasa, la umbra cu catargul In sus. ce, e rau? cu contabilitatea in forma actuala nu prea o sa mai ai ce face in tr-un viitor oarecare. vor disparea banii. vor fi cipuri biometrice cu date contabilizate de compuri mari. montate in bratele noastre sau sub pielea fruntii.ramane turismul.sa pleci si sa cauti de munca daca nu mai rau.hrana unde vezi cu ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa stii contabilitate daca vrei sa mergi la o facultate de profil economic dupa ce termini liceul.

| dorin_9571 a răspuns:

Eo acum am terminat a 10a j am ales contabilitatea. dar thu stii mai bine... ce ti plase mai mult

| cretudancelife a răspuns:

Sti mai bine nu mai opta, glumeam pune la ce iti place tie nu te lua dupa altii