Nu are nimic...eu sunt la stiinte sociale si vreau sa dau la medicina...stiu ca va fi mai greu, dar voi invata.Profilul liceului nu conteaza la facultate. Sper ca te-am ajutat :*
Nu are nimic, si eu sunt la mate-info si vreau sa dau la medicina, cunosc multi care sunt la mate-info si s-au dus la mate-info.Trebuie sa inveti bine la chimie si biologie! Bafta!
Stai lina, eu am fost la filo sh am dat la medicina; e important ce liceu faci insa nu-i nimic batut in cuie
PS: e naspa cu bio-chimia asta, punte pe invatat
Pana in clasa a XI-a poti sta la Mate-info, ca din clasa a XI-a intri pe profil de Chimie-Bio..pana atunci materia e la fel
Nu este nici o greseala. parerea mea este sa ramai pana in clasa a 11 la acest profil iar in a 12 sa te transferi la stiinte ale naturii. tinand cont ca pentru a intra la medicina iti trebuie o medie destul de mare la bac, la mate info te-ar putea dezavantaja matematica deoarece dai T1 pe cand la stiinte ale naturii T2 si cred ca ai avea sanse mai mari sa obtii o nota buna la cea de-a doua proba scrisa.
Totul va fi in regula daca inveti. eu am fost la filologie si o colega de clasa a intrat la medicina la Bucuresti iar alta la farmacie
Nu! sora mea a fost la mate info iar eu sunt la bio-chimie, sunt aceleasi ore, se insista la fel de mult pe chimie si pe bio a si la mate bio-chimie.plus dai bacul la mate info si din chimie si bio.deci esti pregatita!:*