anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt la mate-info care vor sa dea la medicina? Este o greseala ca am intrat la acest profil si nu la stiinte ale naturii, avand in vedere ca eu imi doresc sa dau la medicina? Voi fi mult mai slab pregatita ca si cei de la bio chimie?

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu are nimic...eu sunt la stiinte sociale si vreau sa dau la medicina...stiu ca va fi mai greu, dar voi invata.Profilul liceului nu conteaza la facultate. Sper ca te-am ajutat :*

| MyMindRules a răspuns:

Nu are nimic, si eu sunt la mate-info si vreau sa dau la medicina, cunosc multi care sunt la mate-info si s-au dus la mate-info.Trebuie sa inveti bine la chimie si biologie! Bafta!

| 4b a răspuns:

Stai lina, eu am fost la filo sh am dat la medicina; e important ce liceu faci insa nu-i nimic batut in cuiewinking
PS: e naspa cu bio-chimia asta, punte pe invatatbig grin

| DjYeti a răspuns:

Pana in clasa a XI-a poti sta la Mate-info, ca din clasa a XI-a intri pe profil de Chimie-Bio..pana atunci materia e la fel

| yonutzBT a răspuns:

Nu este nici o greseala. parerea mea este sa ramai pana in clasa a 11 la acest profil iar in a 12 sa te transferi la stiinte ale naturii. tinand cont ca pentru a intra la medicina iti trebuie o medie destul de mare la bac, la mate info te-ar putea dezavantaja matematica deoarece dai T1 pe cand la stiinte ale naturii T2 si cred ca ai avea sanse mai mari sa obtii o nota buna la cea de-a doua proba scrisa.

| hennyka a răspuns:

Totul va fi in regula daca inveti. eu am fost la filologie si o colega de clasa a intrat la medicina la Bucuresti iar alta la farmacie

| Madalina04 a răspuns:

Nu! sora mea a fost la mate info iar eu sunt la bio-chimie, sunt aceleasi ore, se insista la fel de mult pe chimie si pe bio a si la mate bio-chimie.plus dai bacul la mate info si din chimie si bio.deci esti pregatita!:*