| QueeN ♥ a întrebat:

Sunt la profil SN si cand incep nu vreau sa fiu bata. Ce ar trebui sa incep sa recapitulez ca nu cumva sa iau un 4 din prima?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal. Nu trebuie sa repeti nimic, pentru ca la SN vei incepe cu totul altceva (matematica de liceu difera foarte mult de generala, iar la limba romana nu vei mai face gramatica. La biologie se va incepe cu botanica si genetica. Chimia aproape ca nu o vei recunoaste: cu orbitali sp1, sp2... iar la fizica vei face optica. Sunt usoare pana la urma toate, dar difera foarte mult de ceea ce ai invatat in generala. Doar informatica e putin mai grea - dar, depinde si de profesor.)
Bafta multa in noul an scolar!winking

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum esti in clasa a 9-a? Stai linistita ca nu o sa primesti 4 din prima happy Liceul nu e chiar atat de rau.

| Floreenofficial a răspuns:

N-ai ce sa recapitulezi.intr-a 9-a inveti multe chestii noi.trebuie sa inveti ce iti preda.succes!winking

| deutza a răspuns:

Stai linistita eu am inceput liceul cu un 2 pentru ca nu mi-am facut prima temalaughing dar poti corecta orice notatongue dar nu trebuie sarecapitulezi nimic pur si simplu inveti ce iti preda si gata