| Educatiasexuala a întrebat:

Sunt mulți părinți care tot discută despre educația sexuală și relațională, dar eu vreau să știu voi nu numai ce părere aveți dar mai important ați vrea?

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Cred că ar fi foarte utilă dacă ar fi introdusă mai ales la cum este rata de mame minore în România. Nu ar trebui să fie un subiect tabu.

| Dddonkey a răspuns:

E destula de sexualizata societatea in momentele de fata. Parintii ar trebui sa isi faca datoria si nu vecinii sa le spuna, dar si asta ar trebui la o varsta la care sunt destul de maturii, nu cum citeam o stire ca Italia ii imbracau in fustite pe baietii si le dadeau jucarii in forma de organe reproductive sa se joaca cu ele, si asta la varste de gradinita. Cred ca se exagereaza putin cu sexologia la varste mici

| sweetys a răspuns:

Destul de utila. Ținând cont ca aproape toată lumea zice ca se învață despre actul în sine și despre organe, este o mare greșeală. În inițiativa se vorbește și despre: consimțământ, viol, abuz, metode de protecție, igiena, boli cu transmitere, de ce sunt impostante controalele ginecologice și multe alte aspecte, pe care majoritatea părinților nu le discuta fiindcă la noi în tara este încă tabu și de aceea avem apr 18000 mame minore. Copii ajung niște adulți care întreabă dacă după actul sexual se ia pastila de a doua zi și dacă interferează cu anticoncepționalele.

| darrio2007 a răspuns:

Nu vrei sa mai postezi inca o data intrebarea?
Nu prea inteleg ultimele doua randuri.

| al0o0o0 a răspuns:

Cred ca in Romania ar avea un impact destul de mare si ar fi foarte utile