Depinde de facultate. La unele se da admitere prin examen/teste, la altele este o combinatie examen/medie bacalaureat iar la altele este concurs de dosare in baza mediei de la bacalaureat.
Uita-te pe site-ul oficial al facultatii care te intereseaza, la Admiterea 2013 si afli cum se intra.
Am intrat si am cautat, dar nu am gasit mare lucru, doar cum s-a procedat anul trecut. Pe mine ma intereseaza daca la ase dau examen si la economie si la geografie, ca asa mi-a spus cineva si vreau sa ma conving
Cam asa o sa fie si anul acesta dar, pentru a fi sigur, trebuie sa astepti sa se afiseze Admiterea 2013.
Normal ca se da.De unde ai scos bazaconia asta? Daca nu s-ar da, toti prostii ar fi ingineri, doctori etc.Nu ca ar fi exceptii si acum.
Pei uite ca de vreo 2-3 ani nu s-a mai dat admitere la facultati, se intra doar cu media de la bac si dosar, nu mai refer la medicina unde acolo s-a dat in fiecare an, dar la ase asa a fost in ultimii ani si acum ma rog sa se dea admitere ca poate asa se intra si peste 90 la suta pe merit.