| ☺ Smile ☻ a întrebat:

Sunt pe clasa a6-a trec in a7-a. Ce conteaza mediile generale din clasele 5-8 pentru intrarea la liceu? funditasigh

Răspuns Câştigător
| Iuliaana a răspuns:

Se face o medie intre tezele pe care le vei da in cl 8 si mediile 5-8. Asta poate fi un avantaj sau un dezavantaj pentru tine, depinde de ce medii aiwinking. Avantaj: te poate ajuta sa intri la ce liceu vrei sau daca ai luat nota mica la teza iti ridica putin media pentru admitere
Dezavantaj: scazi un pic daca iei nota mare la teza, daca iei si la teza nota mica scazi putin mai multlaughing
fundita?happy te roghappy

8 răspunsuri:
| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

Conteaza ptka vrea sa vada cu ce medii aii incheiat, ca sa vada de cat ai fost in stare.Conteazaa happy

| paa a răspuns:

Da conteazawinking

| criiisa a răspuns:

Si eu trec in a7a si am aflat ca mediile din clasele5-8 influenteaza in proportie de 50% intrarea la lice
sper ca ti-am fost de ajutor!

| ELD a răspuns:

Poate se mai schimba pana ajungi tu intr`a8ahappy...

| Barbuin a răspuns:

La noi se calculeaza asa:50% mediile toate ditr-a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a si 50% tezele nationale.
Dar chestia naspa este ca mereu se schimba schimbarea si apar alte si alte calcule pentru admitere.

| gabitza_6878 a răspuns:

Pai mediile din cls 5-8 fac 50 % din media de admitere
cum calculezi media de admitere : 2 * mediile pe cls 5-8 + media tezelor unice + media testului national din cls a 8-a totul supra 4

| Jane a răspuns:

Conteaza in proportie de 50%-75%. Restul sunt testarile nationale date in clasa a opta. Cel putin pentru moment...

| Iuliaana a răspuns:

Multumesc pentru fundita. >:d