Se face o medie intre tezele pe care le vei da in cl 8 si mediile 5-8. Asta poate fi un avantaj sau un dezavantaj pentru tine, depinde de ce medii ai. Avantaj: te poate ajuta sa intri la ce liceu vrei sau daca ai luat nota mica la teza iti ridica putin media pentru admitere
Dezavantaj: scazi un pic daca iei nota mare la teza, daca iei si la teza nota mica scazi putin mai mult
fundita? te rog
Conteaza ptka vrea sa vada cu ce medii aii incheiat, ca sa vada de cat ai fost in stare.Conteazaa
Si eu trec in a7a si am aflat ca mediile din clasele5-8 influenteaza in proportie de 50% intrarea la lice
sper ca ti-am fost de ajutor!
La noi se calculeaza asa:50% mediile toate ditr-a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a si 50% tezele nationale.
Dar chestia naspa este ca mereu se schimba schimbarea si apar alte si alte calcule pentru admitere.
Pai mediile din cls 5-8 fac 50 % din media de admitere
cum calculezi media de admitere : 2 * mediile pe cls 5-8 + media tezelor unice + media testului national din cls a 8-a totul supra 4
Conteaza in proportie de 50%-75%. Restul sunt testarile nationale date in clasa a opta. Cel putin pentru moment...
middle654 întreabă: