| king5151 a întrebat:

Sunt sanse sa se bage inapoi restrictiile?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse sa fie reintroduse.
In Australia dupa ce s-au vaccinat 95% din populatie si au eliminat restrictiile la numai 1 luan de zile infectarile au ajuns la 25-30.000 si au introdus restrictii partiale.
Inca sunt 30.000 de cazuri pe zi, dar pentru ca suntem mai toti vaccinati, se trece usor prin covid, ca print-o gripa.

| Frank51 a răspuns:

Orice acțiune în legătură directă sau indirectă este posibilă, dacă vrei să cuantificăm îți zic anticipat că o facem eronat bazat pe propria personalitate, eu dau șanse de 4.27%.

| Brizbriz a răspuns:

Daca inteleg eu bine ideea, atunci, slabe spre vagi
din cauza omnicromului, foarte, foarte, FOARTE multi au facut covid, si asta a rezultat in imunitate de turma

totusi, peste 6 luni cand imunitatea asta v-a dispare, FFFFFOARTE PROBABIL, si scriu cu caps, pentru ca e imposibil sa dispara virusul asta, atat timp cat si oamenii si animalele il pot lua si retransmite

| oglindasultanului a răspuns:

Poate ca da, noul val urmeaza.

| mont a răspuns:

Slabe șanse sa apara restricții iar in viitorul apropiat. Fără stare de alerta sau de urgentă nu se poate, iar astea se aproba greu. Plus ca trendul global este sa se renunțe la restricții.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi plac astia care zic ca razboiul a luat fata Covidului. Se discuta demult despre asta. In fine, sanse sunt. Nu se stie de modificare mai apare. Daca va fi cazul vor baga inapoi restrictiile.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Cred ca depinde in functie de numarul de infectari. Daca numarul va creste cred ca vor introduce din nou restrictii.

| Ella66 a răspuns:

Cine stie ce le mai vine alora in minte. Ei pot sa spuna ca nu si apoi sa bage iar. Depinde ce vor ei

| MaFro a răspuns:

Fraților, ne bucuram toți ca s'au încheiat restricțiile, ca nu mai e stare de alerta, acum urmează petreceri și nunti și botezuri, concerte precum We are One. După care urmează :Un nou val de pandemie lovește cu putere România."Covid-19 s-a reîntors din vacanta dintre anotimpuri și se pune din nou pe treaba". Asa ne'au făcut hoții ăștia de fiecare data, ne'au eliberat de toate, apoi ne'au închis, iar și iar și iar... Eu unul zic ca o sa se impună iar restricțiile, nu asa repede, dar cu siguranță ori în 2-3 luni, ori imediat ce războiul cu Ucraina se va termina, deoarece dacă zic bine și cred ca și voi știți asta, odată cu războiul, știrile și tot ce ține de Covid au dispărut.

| goguPatent a răspuns (pentru MaFro):

Un nebun care a subjugat o natie intreaga si acum incearca cu a2a da cu rachete aproape de granita tarii noastre si e pe cale sa inceapa al 3lea razboi mondial si voi va plangeti ca nu mai sunt stiri despre Covid. P.ula mea ai avut 2 ani sa inveti tot ce tine de covid. Trebuie sa fii prost sa nu fi prins cum sa te protejezi si ce ai de facut de mai vrei stiri.

Întrebări similare