| GabrielXD354 a întrebat:

Sunt singurul super nervos ca a gresit chestii super banale la evaluare? Deci,ma gandeam la o completiva indirecta si imi venise ceva in minte,dar am scris altceva,care era atributiva de fapt si dupa ce am iesit am aflat propozitia la care ma gandisem, dar nu am scris-o era corecta... Daca primesc punctaj maxim la compuneri, o sa iau 9.50, dar sunt super dezamagit de mine...

6 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Ați rămas blocați cu un examen.
Toți am trecut sau trecem prin d-astea.
De obicei ăștia mai inteligenți greșesc din neatenție lucruri ușoare și fac ce e mai greu.
La fel ca tine am făcut și eu.
O zi plăcută și rezultate mari!

| mia100خوبصورت a răspuns:

Eu am gresit la subiectul 2, ex. 3 la o parte de vorbre, iau 9, 90 din cauza asta laughing))

| Zacase a răspuns:

Nu esti singurul, am grsit si eu tot la exercitiul ala. Scrisesem fraza bine, apoi m-am gandit sa mai bag un cuvant sa sune mai bine. Teapa, din indirect a ajuns atributiva... Asta e, s-au dus 4 puncte, daca nu imi depuncteaza la redactare iau cam la fel ca tine...

| Sasha30 a răspuns:

Si eu sunt dezamagita..luam 10 dar din cauza literaturei sunt sigura ca voi lua 9.70-9.80. Dar e ok..eu zic sa sta linistit. 9.50 e o nota foarte buna. Mult succes la mate!

| HellyBoy a răspuns:

Nu, mai suntem si altii stresati.La romana e aproape imposibil sa primesti punctajul maxim la partile de literatura, iar cu celelalte greseli banale de la gramatica, redactare sau ex.5 de interpretare se face o nota de,, toata frumusetea''.

| mitzachan a răspuns:

Toata lumea este stresata
keep calm!
trece si asta
miercuri o sa iesim cu toti din scoli super happy ca s-a terminat tot