| Roxannna a întrebat:

Sunt stabilita in Spania de 6 ani, anul asta dau bac-ul si as vrea sa ma intorc in Romania si sa-mi incerc norocul la Jurnalism in Bucuresti. In primul rand as vrea sa stiu daca este recunoscuta diploma de la bac de aici. Eu nu mai vreau sub nicio forma sa raman aici, nu mi-a placut niciodata, astept de mult sa plec. Aici nu mai e ce a fost odata, nu se mai fac contracte de munca pentru. romani, in fine... mama nu e de acord cu plecarea mea, si as vrea sa o pot convinge cumva, i-am zis ca pentru. jurnalism imi trebuie neaparat sa stiu limba romana la perfectie, deci nu am cum sa urmez aici o facultate de Jurnalism si apoi sa vin in Romania sa muncesc, cand eu poate nici sa scriu corect n-o sa stiu. Vreau sa stiu daca, in cazul in care as urma aici in Spania o facultate de Jurnalism, diploma ar fi recunoscuta in Romania. Chestia cu "prestigiul" mi se pare cliseu, mai ales in meseria pe care o vreau eu, nu pot sa fiu jurnalista cand eu nu stiu sa leg 2 cuvinte in limba romana. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ai nevoie de recunoasterea si echivalarea diplomei de bac din Spania.
Vezi aici institutia care se ocupa cu recunoasterea si echivalarea diplomelor si informatii despre cum sa procedezi : http://www.cnred.edu.ro/#Activitati