| c0qqu3tte a întrebat:

Sunt tot dezamăgită de nota de la simularea de la română am luat 5, 60 și picase liric. S-a dat foarte greu la română, mai ales la subiectul B, iar eu la primele două simulări am luat 7. Am făcut simulări și evaluarari cu domna de la meditații și mereu luam 7-8 și odată chiar 9, n-am luat niciodată sub 7, de aceea a fost un mare șoc pentru mine.Nu îmi vine să cred cum am scăzut atât, iar în cele două luni voi încerca să lucrez mai mult. Săptămâna aceasta am făcut 4 simulări. Credeți ca dacă am luat 5 la simulare voi lua 5 la examen?

7 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Noile generații sunt analfabeți funcțional, sunt dependenți de like, share, dar nu sunt în stare să ia niște examene cu teste grilă, care vă dau mură în gură!
Până prin 1997, admiterea la liceu, se făcea după ce terminai cele 8 clase, fără simulări, fără pregătire!
Iar, examenul însemna o foaie albă în față, iar subiectele erau dictate și scrise pe tablă. Nu aveai nimic, decât propria inteligență!

| LisaJulie a răspuns:

Simularea este mai grea decât examenul iar Lucian Blaga este destul de greu de înțeles pentru o persoana de 13-14 ani! Te pregătești la romana cu mai multe texte la prima vedere, oricum textul nu va fi greu după părerea mea

| Miruna333 a răspuns:

Nu. Simularile sunt mereu mult mai grele, stai liniștită. Fără stres si continua sa exersezi. Nota reflecta doar cât de pregătit ai fost in acel moment si cât de norocos, nu spune nimic despre tine. Stai liniștită

| KilljoyIdiot a răspuns:

Nu neapărat! Dacă muncești și perseverezi, ai toate șansele să iei o notă mai mare. Continuă să rezolvi subiecte!

| Solane a răspuns:

Dovada ca ai invatat cum se cere pe aici, doar 2-3 subiecte, nu toata materia. Si au fost subiecte pe care nu le-ai invatat.

| alfons2390 a răspuns:

Fa un Tatal nostru si iti revii. Nu te da batut.

| alexnustienimic a răspuns:

Simularile sunt mult mai grele fata de Evaluarea Nationala sau Bacalaureat. Eu cred ca o sa iei mai mult la examen, mai ales daca inveti in continuare si faci modele de evaluari.