Foarte frumos din partea ei! Bravo! Își susține țara și ar trebui respectată! Dar pe de o parte, și școala are dreptate. Adică la școală se poartă uniformă și rar se mai acceptă color. Dar oricum, bravo!
Da suntem langa ea si vrem sa o incurajam si sa alungam pe cei care cred ca ardealul e al lor din tara.Forta Vadim! Forta Sabina!
Conducerea scolii nu prea au minte.Asa au vazut ei ca fac altii? Oameni dusi cu pluta fara suparare.Cu ce afecteaza acel tricolor?
Bravo ei! Nu vreau sa scriu aici gandurile despre ceilalti, as incalca grav regulamentul
Mi se pare o prostie ca o ameninta ca o da afara,e romanca, are si ea drepturi, poii... daca porti tricolorul tarii noastra e grav? suntem romani, e tara noastra, trebuie sa fim mandrii.
E ruşinos că se întâmplă în România, e ruşinos că se întâmplă în secolul XXI. Apropo, cu cine ai votat?
Buna! Parerea mea este ca am ajuns foarte rau... Sa fi amenintat in propria ta tara?! este inadmisibil. Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai curand! funda?
Toti romanii ar trebuie sa fie alaturi de ea . Am ajuns la mana ungurilor. Sincer, eu m-am saturat sa merg in TARA MEA si sa aud cum se vorbeste alta limba.
Bineinteles ca sunt(em) alaturi de ea! E incredibil ce a reusit sa faca un copil cu un gest banal. Eu astept macar o singura reactie de la cineva cu putere din aceasta tara...
anonim_4396 întreabă: