| madalinbb19 a întrebat:

Sunteti alaturi de Sabina, eleva din Covasna care din cauza ca poarta tricolorul este amenintata si era sa fie exmatriculata, ce parere aveti

Răspuns Câştigător
| dianaandra1467 a răspuns:

Foarte frumos din partea ei! Bravo! Își susține țara și ar trebui respectată! Dar pe de o parte, și școala are dreptate. Adică la școală se poartă uniformă și rar se mai acceptă color. Dar oricum, bravo!

12 răspunsuri:
| Mony_Nelly_1995 a răspuns:

Eu o sustin.iar cei care o ameninta, sa se duca undeva.

| suffarstar a răspuns:

Da suntem langa ea si vrem sa o incurajam si sa alungam pe cei care cred ca ardealul e al lor din tara.Forta Vadim! Forta Sabina!

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Nimic adevarat! Tot ce se intampla fare deliciul presei!

Pa Pa!

| RedStyle950 a răspuns:

Conducerea scolii nu prea au minte.Asa au vazut ei ca fac altii? Oameni dusi cu pluta fara suparare.Cu ce afecteaza acel tricolor?

| Ilusi00n a răspuns:

Ce vedeta a devenit si asta..erou national chiar laughing)

| valentingb a răspuns:

Bravo ei! Nu vreau sa scriu aici gandurile despre ceilalti, as incalca grav regulamentullaughing

| buffytza24 a răspuns:

Mi se pare o prostie ca o ameninta ca o da afara,e romanca, are si ea drepturi, poii... daca porti tricolorul tarii noastra e grav? suntem romani, e tara noastra, trebuie sa fim mandrii.

| Arthur a răspuns:

E ruşinos că se întâmplă în România, e ruşinos că se întâmplă în secolul XXI. Apropo, cu cine ai votat?

| Chichi155 a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca am ajuns foarte rau... Sa fi amenintat in propria ta tara?! este inadmisibil. Sper ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai curand! funda?

| MMihai a răspuns:

Nu trebuia să le dea nas ungurilor și nu se ajungea la asemenea situații.

| Georgiana2505 a răspuns:

Toti romanii ar trebuie sa fie alaturi de ea happy. Am ajuns la mana ungurilor. Sincer, eu m-am saturat sa merg in TARA MEA si sa aud cum se vorbeste alta limba.

| Oana92 a răspuns:

Bineinteles ca sunt(em) alaturi de ea! E incredibil ce a reusit sa faca un copil cu un gest banal. Eu astept macar o singura reactie de la cineva cu putere din aceasta tara...