Nu am patit pana acum nimic de genul si pana nu patesc nu ma ponunt.Am fost intr-o casa "blestemata" si am stat de vorba cu paianjenii.Nimic straniu, nimic paranormal. M-am plictisit si am plecat
Deci nu cred in asa ceva
Atat misticii, cat si oamenii de stiinta afirma existenta unor astfel de fenomene doar ca le dau diferite denumiri. Am luat parte la cateva intamplari de acest gen si nu m-am indoit niciodata de existenta unor forte invizile:spirite, ingeri, demoni, etc.
Numai bine!
Deci...eu sunt mereu fascinat de astfel de fenomene si cred in ele desi nu mi s-a intamplat niciodata vreun fenomen paranormal.
Pur si simplu cred ca sunt posibile.
E foarte posibil, cred că există suflete care nu își găsesc liniștea, sunt prinse între două lumi poate din cauză că au avut o moarte violenta etc sau poate locurile respective sunt niste portaluri de comunicare cu lumea de dincolo etc oricum noi ne speriem groaznic de ce nu cunoaștem, eu nu cred că sunt neapărat spirite rele
Destul de ciudat. :-s
Sincer, tind sa cred in aceste lucruri.
Unele sunt fake'uri insa majoritatea sunt intamplari adevarate
De ce? Pai pentru ca ma uit destul de des la lucruri de genul acesta si oamenii aceia par chiar traumatizati. :-s
Nu as vrea eu sa patesc asa ceva, clar!
Orice este posibil in lumea asta. numai ca. de multe ori refuzam sa credem astfel de lucruri... EU unul cred in asemenea fenomene. cred ca exista viata dupa moarte Si mai cred si in existenta unor civilizatii mult mai avansate decat noi(extraterestrii). Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte persoane interesate de asa ceva GJ Lorre :*