anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tema (pentru voi, nu pentru mine): vreau cuvinte romanesti care sa contina grupul de consoane "nn" in interiorul lui.

Răspuns Câştigător
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

-innorat
-innebuni
-innoi
-innopta
-innamoli
-innegri
-innegura
-innadi
-innobila
-innodat
-innisipa
-innascut

37 răspunsuri:
| Corina a răspuns (pentru anonim_4396):

Ideea e ca vrei s-o faci pe desteptul si nu stiu de ce imi mai pierd timpul cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Corina):

Ideea e ca eu chiar cautam un cuvant anume... si inca il mai caut, pentru jocul Spanzuratoarea de pe android rolling on the floor

Atunci cautare placuta in continuare!

anonim_4396

Of, da, caut un cuvant care nu incepe cu i... greu jocul asta, Spanzuratoarea...
Ti-ai recuperat folderul ala sters din greseala, de pe computer?

Din pacate, nu! Doar o parte dintre fotografii, ce le-am recupera de pe la altii.

anonim_4396

Nasol! E un program de recuperare orice fila stearsa accidental pe care il folosesc eu: http://www.p-dd.in/hard-disk/ntfs-soft.asp
E un pic complicat de utilizat, si un pic scumput (daca nu il to*lle*ntez de pe la vietnamezi), dar merita toti banii (asta daca esti fraier sa nu-l tolle*ntezi mocca, ha, ha). Du-ti hard-ul la un computerist mai bine, sa te rezolve unul care se pricepe... singura e aproape imposibil sa-ti iasa din prima.

Mersi de sfat! Mi-am cam luat gandul de la ele. In plus, nici nu prea cunosc vreun "computerist". Dar voi cauta. Ce nu face omul pentru a-si recupera amintirile!