Stii cum se zice: "Mai ai de mancat mamaliga" Esti de abia in clasa a 8-a, fa-le cum trebuie si bucura-te de orice etapa. Cu timpul te mai maturizezi, poate o sa te si indragostesti si daca pierzi un fir se duce totul de rapa. Nu zic ca e imposibil de realizat dar e foarte greu. Si nu compara materia de generala, cu ce de liceu si mai ales cu facultatea pentru ca te asigur ca nu e nici pe departe usor. Cand suntem mici toti avem vise, dar cu timpul ne schimbam mentalitatile. Gandeste-te la un viitor pentru studii in America dupa liceu, inainte sa dai la facultate. E mult prea prematur acum.
Cel mai bine este filologia.Si te voi urma si eu Si eu imi doresc tare mult sa plec din tara si nimeni nu imi va schimba aceasta decizie Eu iti doresc mult mult mult noroc si fie ca visele sa se indeplineasca
Dacă chiar vrei să mergi în S. U. A., atunci eu aş zice să te axezi mai mult pe engleză, să'ţi perfecţionezi engleza.
Asa spuneam si eu cand eram cls a 9...Ca plec din tara, in america sau Marea Britanie, insa pe parcurs mi-am schimbat mentalitatea.Sa stii ca ce vedem in filmele americane e pe departe realiatea! Nu te lasa influentata de ele. Oricum deocamdata vei fi la liceu si o sa ai timp sa te gandesti ce faci mai departe! Daca iti place romana si engleza alege profilul filologie! O prietena de-a mea a fost la acel profil, apoi la facultate a dat tot la limbi si acum a ajuns sa fie in Portugalia, facand schimb de experiente cu studentii aia. Un semestru doar!
Megi la un profil de socio-uman. engleza si romana sunt materiile care se fac mult la acest profil.`
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: